GrzegorzR 01.06.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 krzymi witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 01.06.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 krzymiWitajgdzie budujesz i jakie stadium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.06.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 witajcie czwartkowo! Ewa Hebda - ciężko kogoś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.06.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 krzymi - witaj w Grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.06.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 02.06.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Ja też witam krzymiego, Pozdrawiam serdecznie całą grupę !!! Zaglądam do tu do Was, dwie minuty przed rozpoczęciem pracyi dwie po fajrancie, ale jestem bez szans na pogaduszkę. Całymi weekendami obrabiamy nasze "hektary" jest już tam prawie jak w bajce. W niedzielę po południu jak wyjeżdzamy to łza się w oku kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.06.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 cześć Gosiunia teraz mi wcięło logo - co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.06.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 witam wszystkich i pozdrawiam starych i nowych Bodekku - zeżarło ci logo? jak widac mi też Teska - ło matko, ty to masz fart, po południu polecę też chcę tą promocję lawendową a ja czekam i czekam na kostkę - pełnia sezonu, a oni produkują na bieżąco pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.06.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witajcie! Znowu zapowiada mi się dzień pełen pracy. a do tego necik od dwóch dni mi szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 02.06.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witam czy macie jakieś pomysł skąd można kupić coś na drogęmyślę o jakimś tłuczniu, mielonym gruzie itpno i najważniejsza cena, bo muszę utwardzić drogę na swoją działkę bo na jesień nie dojadędługość drogi do zrobienia to ok 50m, więc trochę tego kruszywa pójdzie( pewnie ze 100 ton)dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krzymi 02.06.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 dzieki za mile przyjecie do grupy. mam zamiar zaczac w lipcu.ale na dzien dobry zabili mnie cena stanu surowego.no i jestem w czerwcu na lodzie kreca mna bo jestem budujacy na odleglosci .Dobrzy ludzie pomozcie.A moze to ja nie nadazam za cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Krzymi witaj...a cos wiećej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Czupurek ta promocyjna stoi na stolikach i sorka......8 zł ale duzy krzak, a i zobacz te kloniki kwitnace po 12 zł....piękne kwiaty......no i tego derenia tez ci polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 zbigx ja moge jedynie dac namiar na szlake łódka 400 zł, bynajmniej tak bylo zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 mam pytanie do grupki za 100 punkcików jak byscie mieli do wyboru system automatycznego nawadniania albo kupic basen ( wym szeroki 5 m gleboki 120) to co byscie wybrali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 didi bo ja nie wiem....czy ci sie przypominac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 02.06.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Teskaszlaka - czyli żużel hutniczy (tak mi przetłumaczył słownik on-line)jast ok na drogę ale powiedz coś więcej za łódkę - ile to jest wagowo - objętościowo? a i co oznacza ta łódka, cena z dowozem itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.06.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Teska ja cały czas pamietam, i aż mi jest głupio ale naprawdę nie mamy kiedy. Doszło już do tego, że mój mąż mówi: "Boże, żeby dziś nie było nowych zleceń, bo muszę się wyrobić z tymi co pobrałem". Twierdzi przy tym, że jeszcze do końca czerwca i szał wiosenny powinien się skończyć. Jeszcze raz przepraszam , ale jeśli cos to zawsze telefonicznie podpowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.06.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Teska teraz zaczęłam się zastanawiać czy nie szybciej i prościej w związku z tym będzie jeśli to jednak Ty przyjedziesz do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts