Teska 02.06.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 didi no ale jakies plany cos trzeba popatzrec mysle??? chetnie przyjade jak coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krzymi 02.06.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Teska mam projekt na 380 m2 bez piwnic uzytkowe poddasze,duzo scian dzialowych betonowe schody,porothem 38 nie ocieplany 20 drzew do wyciecia .Dach ok. 300m2 z 3 facjatkami .Cena na poczatek na surowo240.tys(z dachem i dobra dachowka).To wszystko na czarno bez rachunku. co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 zbigx zerknij na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.06.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Teskajaką masz działke to przecież wiemy, wystarczy mały projekcik a P. z głowy ci mniej więcej wyliczy ile sekcji i jaki koszt ogólny bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Krzymi co ja na to?? jak masz duuuuuzo kasy to ok. jak nie to współczuję a jaki to projekcik i gdzie budujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 didi to ok ja narysuje co i jak. Powiedz tylko kiedy mogę was nawiedzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.06.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Teska hihi i tu problem dziś mamy gości na obiedzie i coś niecoś po..... (pewnie koło 19stej wyjadą) jutro córcia na 17,30 ma karate w sobotę przyjeżdżają moi rodzice i są do niedzieli, ale znając ich to koło 17? będą jechać w poniedziałek znowu karate wtorek wolny (jak na razie) Jak chcesz to cię wciągnę do kalendarza na wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 02.06.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 zbigx u mnie chłopaki w tamtym tygodniu coś na temat wylewania drogi mówili, jest jej 60 m, szalunki i beton (okazyjnie ) lany z gruchy, wyszło 10 zł. za metr, nawet po tym jechałam gładziutkie jak stół. kolega śmiał się że jak uda nam się zrobić swój podjazd taniej to ... nie, nie mogę tu tego napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.06.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Hej, zbigx z drogą, to do Bodekku, ja też robiłam ze szlaki i na razie sie sprawdza. krzymi ależ landarę budujesz, ale 240 tys. za stan surowy, to trochę sporo,chyba wyczuli u ciebie "inwestora" - bądź czujny, jak masz taki, no..pojechany projekt , to będą wśród ewentualnych wykonwaców, żebycie naciągnąć, bo skoro taki projekt masz, to pewnie cie stać właśnie się dowiedziałam, że wczoraj zginął mój student, Boże nie znamy dnia, ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.06.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Teska - najlepiej zamontuj jedno i drugie a tak na poważnie. basen w naszych warunkach klimatycznych nie ma sensu (no chyba że podgrzewany). szkoda kasy na jego utrzymywanie w czystości. w końcu ile w roku jest dni gorących? i to, ciurkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.06.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A ja mysle, że Teska, to myśli nie tyle o basenie, co o czyścicielu basenów Ale powaznie też jestem, w takiej sytuacji, za nawadnianiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 dziewczyny wy to zawsze wiecie fajnie by zeby dołączyli czysciciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ...dodoam: ze zgrabnym tyłeczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krzymi 02.06.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Teska zamierzam budowac w Pobierowie.Projekt to zadne cudo.(chyba? )Ale nie mam sie na kim oprzec . Jak to wyczuwaja to sa jak piranie(wykonawcy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.06.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ale opalony i w stringach kurcze, buduj ten basen, będę częstym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.06.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Wszystkie będziemy przyjeżdżać!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.06.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Teska zamierzam budowac w Pobierowie.Projekt to zadne cudo.(chyba? )Ale nie mam sie na kim oprzec . Jak to wyczuwaja to sa jak piranie(wykonawcy) Właśnie o tym mówię. Sa pewne stereotypy, budujesz 380 m2 w Pobierowie, znaczy jesteś dziany i trzeba cie oskubać, nie o to chodzi, że psioczę na wykonwaców, ale powszechnie wiadomo, że taniej buduje sie w małych miasteczkach, niż w dużych miastach, o kurortach juz nawet nie wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.06.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Krzymiwitaj! Nasunęło mi się, że pewnie chcą cię tak skasować no bo w Pobierowie a jeszcze dopytam to cena za samą robiciznę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.06.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witajcie, Witaj Krzymi - 240 to duzo Delf - ten co wypadl z 12 pietra? raport 'naukowy' : jezdze coraz gorzej zamiast lepiej, jestem coraz bardziej przybita, chyba nic ze mnie nie bedzie, jeden instruktor mowi, ze mu sie ze mna przyjemnie jezdzi, bo dobrze jezdze a potem drugi mowi, ze wszystko zle robie, chyba bede jezdzic autobusami... musialam sie wyzalic, dzieki za wysluchanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.06.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Krzemia może niepotrzebnie się przyznawałeś, że w Pobierowie i (tak zakładam po tej dużej ilości ścianek działowych), że to pensjonat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts