delf 02.06.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witajcie, Witaj Krzymi - 240 to duzo Delf - ten co wypadl z 12 pietra? raport 'naukowy' : jezdze coraz gorzej zamiast lepiej, jestem coraz bardziej przybita, chyba nic ze mnie nie bedzie, jeden instruktor mowi, ze mu sie ze mna przyjemnie jezdzi, bo dobrze jezdze a potem drugi mowi, ze wszystko zle robie, chyba bede jezdzic autobusami... musialam sie wyzalic, dzieki za wysluchanie Tak. A instruktorami to sie nie przejmuj, masz zdać, a potem nabrac doswiadczenia na drodze, szkoła jazdy nie nauczy cię życia na drodze (ale powiedziałam ), sama dojdziesz do wszytskiego, tylko niech ci ten papier dadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 oj dziewczyny.....ale tylko bedziecie patrzec hahahah czupurek....w stringach??? eeee no chyba ze czarne posladki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Krzemi to Ty budujesz pensjonat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.06.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Dzieki Delf, czasem mam ochote wyjechac najtanszym lotem do Stanow, w ta i z powrotem, np na tygodniowa wycieczke, zrobic sobie kurs i wrocic i zeby zamienili na krajowe prawo jazdy. No ale nie stac mnie na takie rozwiazanie. Kiedys nawet juz mialam sie meldowac w Pile, zeby tylko byl mniejszy ruch, zeby szybciej zdac. A wiecie ze w Pile inaczej ucza jazdy na rondzie? teraz juz wiem dlaczego niektorzy wjezdzajac na rondo maja lewy kierunek wlaczony a najlepsze jest to, ze kiedys myslalam, ze to blad, a tu okazuje sie, ze to poprawna metoda Oczywiscie ciesze sie, ze nie mieszkam w Warszawie, ale i tak stracilam zapal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.06.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Czupurku widze malpe. Teska - tak bez dotykania? no nie badz taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 agniesia no dotykać moze tylko włascicielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 02.06.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Hej, zbigx z drogą, to do Bodekku, ja też robiłam ze szlaki i na razie sie sprawdza. Bodeku co możesz poradzić na tę drogę skoro cię Delf poleca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 czupurek ja tez widze małpkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.06.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ok, też widzę, bo ten drugi adres dałam no w stringach, a czemu nie jak zgrabny i opalony. no tak towar macany należy do macanta ok dotykac nie musimy, ale zrobimy jak jednym z filmów: wskoczymy do wody niech nas ratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krzymi 02.06.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Budynek 21m dlugi w 1/3 jest budynkiem mieszkalnym reszta to czesc pokoji goscinnych 5 stk.plus mala kuchnio-jadalnia (35m2) cena obejmuje robocizne plus material na stan surowy bez okien tynkow, drzwi,instalacj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 02.06.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Teska nic nie doszło na priv w sprawie łódki i szlaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.06.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Krzymi ale miałam nosa a z dachem też? bo jeśli tak to masz dobrą cenę (ja tak uważam) za 380m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.06.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Budynek 21m dlugi w 1/3 jest budynkiem mieszkalnym reszta to czesc pokoji goscinnych 5 stk.plus mala kuchnio-jadalnia (35m2) cena obejmuje robocizne plus material na stan surowy bez okien tynkow, drzwi,instalacj A to zmienia postać rzeczy, jak z materiałami - ale znowu: Kto te materiały wybiera i kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 zbigx jeszcze raz wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.06.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 doczytalam, ze z materialem, to rozsadna cena, jesli z dachem - robocizna i np drewno, Teska - wybieraj: albo dotykamy jego albo Ciebie wybor nalezy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.06.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 witajcie ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.06.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 zbix - ja robiłem ze szlaki z kotłowni - na razie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 agniesia no......ne wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 po poludniu nikogo nietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 02.06.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 jak tu cicho i net nie przeludniony co wszyscy pracujecie a nawet się po pracy nie pochwalicie postępem prac wy to macie dobrze też chciałbym już zacząć ale nie mogę wścibska sąsiadka i brak papierkologi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts