Didi 02.06.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 a kuku! ja jestem goście właśnie odjechali więc sprawdzam, kto do mnie napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 02.06.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witam. Kto wie u kogo w Starostwie Powiatowym w Policach można się dowiedzieć, czy pozwolenie się już uprawomocniło i czy dziennik budowy jest już zarejestrowany i czy można go odebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 02.06.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ooooooooooooo widać że co niektórzy już mają fajrant i nareszcie odpoczywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 02.06.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Czasem się udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krzymi 02.06.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 witam wszystkich wieczorowa pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.06.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 cześć chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witam. Kto wie u kogo w Starostwie Powiatowym w Policach można się dowiedzieć, czy pozwolenie się już uprawomocniło i czy dziennik budowy jest już zarejestrowany i czy można go odebrać? jutro rano Ci napiszę, bo mam gdzieś w pracy zanotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 02.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Oj spadliśmy. Podciagam i życzę dobrej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.06.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Dobranoc i dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 GrzegorzR stałeś sie łosiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.06.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.06.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witajcie GrzegorzR w kwestii uprawomocnienia decyzji powinieneś zadzwonić do osoby, która zajmowała się Twoją sprawą (zapytaj się czy wszystkie zwrotki już wpłynęły i o datę wpływu ostatniej bo dopiero 2 tygodnie od daty wpływu ostatniej zwrotki mogą wydać ci dziennik). No a dziennik to musisz kupić i zostawić go do ostemplowania w Starostwie, zajmuje się tym Pan (nie pamiętam nazwiska) dostępny pod numerem telefonu: 43-28-103. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.06.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 witajcie piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.06.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 witam piątkowo przed łikendowo całkiem ciepło dzisiaj, tylko te deszcze właśnie odkryłam rzecz makabryczną - pisałam kiedyś że nabyłam 2 tawuły japońskie. po wnikliwej analizie internetu wyszło że to nie żadne tawuły (nawet koło nich nie stały), bo tawuły są PIĘKNE, a moje to, ech szkoda gadać. wychodzi że to, tawułki jakieś tam - a to zupełnie inna roślina. jak ustalę co ja w końcu mam, zamorduję tych z mierzyna, bo tam mi wcisnęli ten kit. a jutro może wreszcie posadzę ostatnio zakupione roślinki. Pytanie do specjalistów: Didi - kupiłam coś pod nazwą hebe i mrozy, ale w internecie nie ma takich roślin, więc wychodzi, że to nazwy potoczne. Wiesz może co to? pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.06.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 zbigx - poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.06.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Monkahoho stałaś się ekspertką, możesz otworzyć "bank danych" dla budujących w powiecie polickim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.06.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Didi jaka tam ekspertka po prostu życie trochę się namęczyłam zanim dostałam pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.06.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 CzupurekJeśli dobrze myślę, to "mrozy" inna ich nazwa to "starcy/e", są to roślinki jednoroczne i wytrzymują przymrozki wiosenne. Często sadzi je się na rabatach kwatowych obok bratków, begonii i innychTawułka - to roslinka niezbyt okazała. Nie wiem na 100% czy to to, ale coś podobnego rośnie na łąkach w okolicach rowów melioracyjnych (kwiatostan to taka wiecha)Hebe to napewno nazwa potoczna, dlatego musze męża spytać co to takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.06.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Didi - ty to jesteś ekspertka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts