maksiu 30.09.2003 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Staszek: a czy Roplast to przypadkiem nie nazwa profilu?tak mi sie wydaje, poszukaj na http://www.google.plzaznacz przeszukiwanie stron polskichpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 30.09.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Ivette: drzwi są już zamontowane, ale jeszcze ich nie widziałem. Będę w Sz-n w sobotę to sobie wszystko obejrzę. Żona mówila, że wyglądają bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 30.09.2003 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Maksiu, nie... to nic nie daje... ale okazało się, że tam był błąd w nazwie. Powinno być "Roplasto" - już znalazłem producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.10.2003 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Witam wszystkich w środe, połowa tygodnia, od jutra już weekend prawie na wyciągnięcie ręki, no i pogoda ma sie od dziś poprawiaćpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.10.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Witam wszystkich, melduję sie rankiem u mnie prace dociepleniowe w zaawansowaniu......domek wczoraj wygladał jak dalmatynczyk biały w ciemne kropki...... Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Ja też się melduję! U mnie dzisiaj zaczynają kłaść Euronicik!Ile wam dali sztuk na stłuczki? Bo transport przyjechał cosik poobijany.Bedi - a jaki to model drzwi - my mamy w taką owalną szybą.Życzę wszystkim miłego dnia! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.10.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Witam, Teska dobrze, że domek się ociepla bo idzie chłód a jemu będzie ciepło. Tak wogóle to witam w dniu rozpoczęcia kolejnego roku akademickiego wszystkich, którzy studiowali, studiują lub będą stydiować, ewentualnie w jakikolwiek sposób, nawet luźny związani są z uczelnią. Pracownik Politechniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.10.2003 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Ivette: ja dostałem po jednej dodatkowej dachowce na każde 100 sztuk, ale moje przyjechaly na budowe w całości i jedyne stłuczki to te które dekarz uszkodziłpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Maksiu - dzięki! Ty jak zawsze niezawodny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.10.2003 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Ivette: eee tam gadanie...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.10.2003 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Ależ ten Max skromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.10.2003 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 S.P. jak tam, gaudeamus juz odśpiewany pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.10.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 O 13 zacznie się gaudeamus igitur. Tak więc papa do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 01.10.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Co tak cicho........ Czyżby wszyscy wybrali się na uczelnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.10.2003 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 ksiegowa: ja tam juz studia mam z glowy, pozatym powiedz mi kto chodzi na uroczyste akademie... studiowalem kilka lat i nie bylem ani razu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 01.10.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Ja na akademii byłam raz... no może dwa - na początku (chyba) i na końcu studiów. Trzeba było ten dyplom odebrać . Z tym że końcowa akademia to u nas była gdzieś 8 mies. po obronach i małam pretekst do spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.10.2003 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 bardzo wszytskim dziekuje!!- stsasiek jes poprostu dobrym duchem podnoszacym nastroj- nnawet na lozku porodowym nie zapomnialam dzieki niemu o grupie- mna chlopak dojscia i super siostre!Podaje wymiary Antosia: 3680g, 58cm, apg 10, jest blondynkiem o niebieskich oczkach bardzo ciekawych swiata. i na pewno pozdrawia wszystkich. wszystkich zdegustowanych poruszana prywatą przepraszam- a reszta nawet nie wie jak byla mi pomocna w spedzaniu trudnego czasu oczekiwania na synka. bardzo dziekuje raz jeszcze. obiecuje poprawe jak podpisze umowe to jus bede budowniczym! a ta zmija staska to bwyglada na zaskronca- ciemny i ma jasna (zolta ) plamke na glowce. milego dniateraz to troche ciezko znalezc czas na pisanie ale do uslycszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 01.10.2003 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Aż się gęba raduje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 01.10.2003 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Wieniec kolankowy - zalany. Fundamenty pod ganek - zalane. Przerwa technologiczna gdzieś do poniedziałku - na pewno. Więźbę przywieźli... kurrde, niektóre kloce troszku krzywawe Najpierw jeszcze staną fajermury, nim się zacznie polka z więźbą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.10.2003 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 WitamStaszek: no to rządzisz... tylko sorry za lamerskie pytanie, ale co to są fajermury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts