Iwonka i Adaś 04.06.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 puk, puk jest tam kto?Witam zaloge szczecina.Czy mozna się z Wami kochani wybrac w podróz tym statkiem?Nadmieniam, że ja tą podróz dopiero zaczęlam, ale wsiadlam w porcie o nazwie "dom surowy otwarty" Czy są jeszcze wolne koje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Witaj Iwonko No jak masz stan surowy otwarty to masz więcej niż ja i jesteś o wiele dalej w tej podróży Napisz coś wiecej o Waszym domku, gdzie budujecie? jaki to projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.06.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Chcialabym jeszcze nadmienic, że od jakiegos tygodnia nieustannie sledze zapiski z tego dziennika pokladowego ale ogarnąc te cala wiedze, ktora tutaj spisaliscie to pewnie mi zejdzie chyba z miesiac. Ale nieukrywam, że lektura ciekawa i pasjonujaca. Już teraz wiem, że napewno skorzystam z wielu porad tutaj zawartych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.06.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Witaj monka,zanim obejrze sobie twoj domek to tak szybciutko ci odpowiem, ze domek stoi w gminie goleniow. Musze spojrzec w dokumenty bo na te chwile to nawet nie wiem jaki to byl projekt ale pewnie jakis gotowiec z biura projektowego. A gdzie ty planujesz zakotwiczyc na dluzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 monka, własnie znalazlam projet mojego domu i jeżeli Ci to cos mówi to projekt mamy z katalogu Twoje domy a dom to L 08. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Iwonko nic mi niestety nie mówi nazwa Twojego domku a i nie mogę go znaleźć w necie żeby obejrzeć. Ja buduję w Mierzynie, zaczęliśmy 2 tygodnie temu więc za bardzo nie ma co oglądac w albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.06.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 No własnie monka i to ty jestes w tej lepszej sytuacji odemnie bo sama sobie wybralas domek i wiesz praktycznie o nim wszystko. Ja niestety taki juz kupilam a i ja sama nie mam dostepnych zadnych materialów np. zdjęć projektu, wizualizacji itp. Takim bodzcem, ktory spowodował, że kupilismy ten dom byla zapewne krotsza droga do konca jego budowy i wydeptywanie sciezek w urzedach itp w celu uzyskania pozwolen i innej biurokracji. Moj domek mieści się konkretnie w Rurzycy a pojechalam tam żeby kupic dzialke budowlaną. Ten dom zobaczylam z daleka i coś mnie tknęlo. Juz na drugi dzień wiedzieliśmy z mężem że musi być nasz. Mierzyn monka to tez sliczna okolica, ale ceny dzialek zwalaja z nóg. masz blizej do centrum niz ja. W okolicach Rurzycy dzialkę mozna juz kupic za okolo 20-25 zł za metr2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.06.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 A tak wogole to mam pytanie do wszystkich. moze mi ktos podpowie, gdzie znaleźć wirtualny projekt domu L 08. A tak na marginesie to czy jest tam ktoś? hej, hej odezwijcie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Już kiedyś szukalam w necie domów z katalogu Twoje domy i nie mogłam znaleźć a wiem że kiedyś się na nie natknęłam przypadkiem. Może łatwiej byłoby go znaleźć poprzez wyszukiwanie architekta który go projektował. ps. w weekendy ruch na naszym wątku nie jest za duży za to w tygodniu możesz tu spotkać wiele osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 dzieki monka za wiesci. Ja, jako majtek pokladowy na tym okręcie musze poznac pewne zasady tego forum, ale jestem dobrej mysli i wierze, że jeszcze nie raz pogadamy, a jak bys sie przez przypadek natkneła na projekt domu L 08 to bede wdzieczna za link.pozdrawiamiwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Iwonka i Adaś hmm..ja mam na płytce Twoj dom. Poszukam i jak nie wyrzuciłam to dostaniesz A Rurzyca jest ok, tylko fakt kawał drogi i do Szczecina i do Goleniowa..Ja juz mieszkam ponad rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Iwonka a ogólnie to witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 http://www.twojdom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.06.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Witam wszystkich No tak, tylko czy ktoś tu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 05.06.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Witam wszystkich serdecznie po dlugiej przerwie U nas niestety brak zmian - czekamy na zatwierdzenie planu zagospodarowania (czyli luty 2006), za to wynajdujemy coraz to nowe projekty i zglupielismy juz do reszty Pozdrawiam nowych budowniczych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.06.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 witaj Miśki - po przerwie Tesko ... moja droga mieszka mi sie dobrze ... dziekuje mimo ze sie przemeldowałem ... poklikac wole ze "starych smieci" - siła przyzwyczajenia ... chyba ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 05.06.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Teska, Dzieki za info. Bylam na podanej przez ciebie stronce, jednakze projekty nie sa aktywne. Jest podany mail, wiec moze ta droge sie do nich zwroce o podanie charakterystyki tego domu. Zazdroszcze ci, ze juz mieszkasz. Przedemna chyba dluga droga, bo checi i zapal sa, ale kasa (kredyt) zobaczymy na ile nam starczy. 15 czerwca wstawiaja mi okna i to bedzie pierwszy zakup do mojego domu. Bardzo sie ciesze z tego powodu, bo jak mi zamkna dom (brama i drzwi tez bede za jakąs chwilke) to jakiekolwiek moje klamoty juz bede mogla zostawic w srodku. Powiedz mi Teska w jakiej okolicy Ty mieszkasz? Czyzby w Rurzycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Iwonka mieszkam po drugiej stronie...Kościno koło Dołuj....za mierzynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Stasiu ale jakoś mało cie widać ...no wiesz gdzie.... czy siedzisz cicho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Witam wieczorową porą... uffff...w koncu zainstalowałam skype...ale jeszcze nie uzywałam..czy ktos ma ten programik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts