delf 06.06.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ewa z panem Pańką możesz się targować (obciąć koncówkę, albo coś podobnego) i powiedz mu, że dla forumowiczów należy się rabat Napewno robi dobrze - to mogę Ci zapewnić Potwierdzam, nie sprawia on może wrażenia błyskotliwego biznesmena (ale bycie takowym wcale dobrze nie wróży), ale jest batrdzo elastyczny cenowo i naprawde porządnie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.06.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Komu wy chcecie obcinać końcówkę biedny ten pan Pańka. Dobra końcówka nie jest zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 No to ja też spróbuję bo nie mogłam wysyłac postów Koks, no hasalismy w sobotę na działce w oczekiwaniu na chudy beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Paweł_chciałam coś napisać o panu P. ale nie wypada, bo to dobry fachowiec i człowiek, i bardzo kulturalny i mam wrażenie, że w czasie rozmowy trochę się tremuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.06.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Delf, doczytałam (z 10 stron temu ), że my nie tylko na tej samej uczelni, ale i sąsiadki z okolicy stadionu na Twardowskiego No to wpadnij na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.06.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Paweł_ chciałam coś napisać o panu P. ale nie wypada, bo to dobry fachowiec i człowiek, i bardzo kulturalny i mam wrażenie, że w czasie rozmowy trochę się tremuje Własnie to miałam na mysli, dlatego tak napisałam, żeby Ewa sie nie zraziła, bo pozory czasem mylą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.06.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Didi - ty masz sadystyczne skłonności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.06.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 no co ja słyszęrobi dobrze i obcinają mu końcówkę ale pewnie to, ta awaria forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.06.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 http://www.wina.zasada.com.pl/img/foto/29_esterlin_millenisme.jpg Przykicałam ..ale bez szkła- o ile się nie pogniewacie ( może być z gwinta ??) Gratulki Józi S składam z okazji Wielkiej Okazji.. Siok!!!! Kto wie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.06.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ziaba, kochana, dziękuję. Przeszłam do elitarnej grupy - Elity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 JóziaSno jak to - to Ty nie wiesz? To kto ma wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 No widzisz Józia, trochę pokręcic głową i....... Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.06.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Józia - gratulacje ELITO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.06.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Didi, no teraz to już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 06.06.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam Iwonka i Adas Witam niedoszłych klientów, jak czytam to moja oferta przegrała z partnerem, cenowo zawsze tak jest, rozumiem ale niestety mój producent nigdy nie zejdzie do takich cen jakie ma partner ale mam nadzieje ze moze tym razem mnie mile zaskoczą i Wasze okna okazą się ok. Pozdrawiam W koncu moze sie uda mi cokolwiek wyslac. Takiego posta napisalam i cosik sie stalo, ze chyba necik sie wysypal. Zaczne jeszcze raz. Witam Pawła_ i jego okna, musze powiedziec, ze te okienka to do dzisiaj mi sie snia po nocach i dlugo z mezem radzilismy co tu zrobic, zeby je miec. ale po burzy mozgu, doszlismy do wniosku, ze niestety nas na nie nie stac i musielismy odpuscic. Ale polecam, jezeli ktos ma troche wiecej kasiorki to koniecznie niech sprawdzi oferte Majewskiego. Istne cudo. A na najlepszego profesjonaliste w dziedzinie okien tez moge dac namiary w szczecinie. Ja musialam sie zadowlic substytutem o nazwie firmy partner (nie mylic z Partner-S) i modle sie teraz, zeby nie dali ciala. Czynnik ekonomiczny byl w tym wyborze najwazniejszy a takze termin montazu (mam nadzieje, że realny ten 15). Tak wiec po 15 zapraszam do siebie do rurzycy gdyby Pan mial ochotke rzucic na nie fachowym okiem. pozdrawiam Iwona-nowa forumowiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 06.06.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 sluchajcie, a od czego jest ten pan Pańko bo jakos nie moge doczytac. widac, ze to moj rejon, wiec moze i ja moglabym skorzystac z jego uslug, jak jest taki dobry fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 sluchajcie, a od czego jest ten pan Pańko bo jakos nie moge doczytac. widac, ze to moj rejon, wiec moze i ja moglabym skorzystac z jego uslug, jak jest taki dobry fachowiec P. Pańka sprzedaje i montuje Buderusa i naprawdę polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.06.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Didi - jak zwykle na posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Bodekku jeśli tylko necik mi na to pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.06.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 taaaaaaaaaak ale dzisiaj faktycznie był dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts