Ewa Hebda 07.06.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Monka, ja tez bym wolała ceramikę, ale ceny faktycznie są z kosmosu, przynajmniej jak na nasz dach. Wychodzi coś w granicach 25.000 - 30.000 zł. Zdecydowanie za drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.06.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 No u mnie wychodzi taniej bo mam prostszy dach ale i tak jest różnica kilku tysięcy a dla mnie to dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 07.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 fakt, ta nasza Malwa ma dach strasznie pokręcony. No i teraz to się na nas mści. Ciągle mam nadzieję, że znajdę jakieś rozwiązanie, które nie trzepnie nas tak strasznie po kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.06.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witajcie spalam dzis pod dwiema koldrami i kocem a i tak w glowe zimno, bo przeciez jakos trzeba oddychac wiec ja wystawilam na wierzch pogoda straszna ale do jezdzenia lepsza taka niz upal minal osmy poniedzialek, pozwolenia ni widu ni slychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.06.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Agniesia na co ty czekasz??? Dzwoń, pytaj, zawracaj głowę może to pomoże :roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.06.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Agniesiamusisz być trochę upierdliwa,a oni przypadkiem nie przekroczyli już czasu ustawowego? zadzwoń do nich i powiedz, że ze względu na brak postępów składasz do nich wniosek o zapłatę kary 500zł za opóźnieniazobaczysz - zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.06.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 monka lepiej nie...a nuż zapamietają i co wtedy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.06.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ja im zawracam glowe na okraglo, moze to wlasnie kara za upierdliwosc?nie przekroczyli, podobno maja 65 dni, a 8x7 =56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.06.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.06.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 nosz q... wlasnie w urzedzie powiedzieli mezowi, ze brakuje uzgodnien dotyczacych pasa morskiego pomijam, ze nie ma tego ani w warunkach, ani w planie, ani na mapach, ani nasi sasiedzi 'blizej' zalewu nie robili tego, to jeszcze po 8 tyg co to za oszustwo? a moze ktos wie jaki dyrektor i w jakiej odleglosci od wody jest ten pas morski, ktory wcale nie jest ujety jako strefa na mapach i w planie zagosp? ide sobie pojezdzic, jak w cos pieprzne to przynajmniej bedzie wiadomo dlaczego mam lekko nadszarpniete nerwy LUDZIE - jesli chcecie budowac w gminie Police zacznijcie zalatwiac paiery przynajmniej rok wczesniej - uczcie sie na moich bledach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 07.06.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam grupę. Agniesia widzę,że jesteś nieżle wku...... . Chyba masz pecha do urz ędników . Napisz mi kto ma twoje papiery zapytam żonkę czy zna tę osobę może coś się więcej dowie i jak by co to dam znać. A tak na marginesie ci powiem że ta działka na osadników co to mnie przelicytował ten Kiezik to całkiem fajowa jest szczególnie teraz widać jaka ogromna bo już teren od kilku dni równają i sąsiad nowy płot stawia. Ma tylko jeden wielki minus tesn sąsiad zza płotu to namiętnie całymi dniami piłuje kołki piłą spalinową że można cholery dostać. Ja tam jestem tylko kilkanaście dni bo robię u znajomwgo kibel i przedłużam wiatrołap a już tego pilarza słuchać nie mogę. Wiec jak sobie pomyślę że gdybym siedział na tarasiku a tu taki oszołom z piła szaleje to bym chyba zwriaował dlatego już nie żałuję że nie wygrałem . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.06.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witajcie, No skoro pan Pańka podczytuje, to trzeba kurcze uważać Koks, no to daj znać, jak będziesz luźniejsza Ja też jestem zawalona robotą, ale mam dzieci i z pracy po prostu wychodzę o 15 i już Skończyło sie siedzenie całymi dniami w pracy amo u mnie zaczynaja lać jutro , raju ale mam tremę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.06.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 delf - a co u ciebie leją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.06.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 jak to nie ma postów????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.06.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 już naprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.06.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Bodekku zasłużonych żartuję, posadzki leją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.06.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 delf - to już niedługo przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.06.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ty podobno kafle kładziesz, więc pewnie ty pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 07.06.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 WITAJCIE Delf, gratulacje - u nas robili to wczoraj. Ale był zaskok, ja myślałem że z tydzień im to zajmie, a oni tylko 10 godzin potrzebowali na 250 meterków ale nareszcie chatka wygląda jak dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.06.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 delf - zobaczymy cześć amo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts