agniesia 14.06.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Monka, gdzie to cieplo, ja wylazlam spod dwoch kolder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.06.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Agniesia jak to gdzie w Szczecinie! A co u Ciebie nie ma słonka? Kurcze ja też śpię w piżamie zimowej i skarpetkach no ale może wreszcie się ociepli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 14.06.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Dzień Dobry, czupurku, jestes wielka, aż milo popatrzec za oknem takie sloneczko. U mnie na termomoetrze 29 stopni (w słońcu). Chyba twoja przepowiednia sie sprawdzila. Didi, a Ty na wczasach bo nas nie odwiedzasz na kompie. W sobote, jestem umowiona na przeoranie mojej dzialki z Donkiem. Przyjedziesz do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 14.06.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 agniesia, monka jak tak mozna, czerwiec a wy w skarpetkach i podwojnej koldrze?A Wasi panowie to gdzie na wczasach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.06.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Iwonka pan jest tam gdzie trzeba ale muszę się jakoś zabezpieczyć jak wspólną kołdrę w nocy ściągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 14.06.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 monka, my mamy wspolne łożko, ale koldre to kazdy ma swoja a co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 14.06.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witam wszystkich Czy ktoś z Was ma kocioł kondensacyjny firmy Brotje? Ja się przymierzam do tego kotła, ale to jeszcze trochę czasu, ale powiem Ci że je bardzo chwalą, podobno za rewelacyjny palnik (cichy, niazniszczalny) mój wykonawca stanu surowego zakłada te kotły, (jest licencjonowanym dystrybutorem-serwisantem), jak zechcesz to Ci dam namiary, niech Ci zrobi ofertę, to nic nie kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 14.06.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Polećcie jakiegoś sprawdzonego elektryka, który Wam robił kabelki, a najlepiej z ceną za punkt na jaką się utargowaliściepozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.06.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witajcie we wtorek, fajne słoneczko, a tu tyle roboty dzisiaj, ech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.06.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 A co tu tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 witajcie GrzegorzR słyszała m kiepskie opinie na temat tych kotłów Brotje No i uwazaj na panów z ul Cukrowej oni zachwalaja to akurat czym handluja. Bims czy cos takiego ta firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 14.06.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Delf jak to kiedy?? 1 lipca ale za to pojde jak burza hehe, jak sie naczekałem na te warunki 1,5 roku prawie to teraz nie ma co czasu marnowac. Czupurek jasne że byłem, pogadałem sobie z tymi twoimi panami, się okazało ze ze dwa lata temu jak ta twoja droga wyglądała jak pobojowisko to mialem okazje ich tam spotkać, pomagali mi wyjechać z tego błota. Do końca tygodnia dam im znać co i jak. Dali mi cenę 16 tyś za stan surowy ze sciankami dzialowymi, schodami, izolacją fundamentów. Oczywiscie to co wspominałas uprzedzali ze kasę chcą co tydzień, ale ja ze kasa po etapach inaczej nie. Powiedzialem im też ze widzę ich na budowie w najmniej cztery osoby i 45 dni mają na stan do dachu a reszte mogą sobie kończyć jak juz dachowcy wejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.06.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Ale twardziel z ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.06.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 No to sobie dzisiaj jeszcze stronę otworze, a co! Poszukuję (niestety jeszcze nie dla mnie ) kohgos do remontu łazienki, kafelki, szafki, ściany - polećcie kogoś dobrego, jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 14.06.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witam wszystkich Czy ktoś z Was ma kocioł kondensacyjny firmy Brotje? Ja się przymierzam do tego kotła, ale to jeszcze trochę czasu, ale powiem Ci że je bardzo chwalą, podobno za rewelacyjny palnik (cichy, niazniszczalny) mój wykonawca stanu surowego zakłada te kotły, (jest licencjonowanym dystrybutorem-serwisantem), jak zechcesz to Ci dam namiary, niech Ci zrobi ofertę, to nic nie kosztuje GrzegorzR, zbigx moj mąz tez twierdzi, ze te kotly, sa do kitu. Niedalej jak wczoraj mial nawet przyjemność rozmawiac na ten temat. Nie wiem z kim dokladnie ale powiedzial ze najlepsze z tego kotla to cena, bo sa w miare tanie i to wszystko. A jak ktos tym handluje i serwisuje to przeciez nie bedzie pluł w swoje gniazdo. Każdy lis swój ogon chwali, wiec przemyslcie to sobie i zapytajcie i opinie innych fachowcow z tej branzy. Mialam ta uwage juz wczoraj Grzegorzowi napisac, ale nie chcialam sie wychylac. Mysle, ze jest jeszcze wielu ktorzy krytycznie podchodza do Brotje. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.06.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Paweł - twardziel z ciebie, tak trzymać. tylko krótko - to, zdaje egzamin. czyżbyś był wieczorkiem autkiem z napisami, coś tam o podłogach? jak tak to, widziałam cię przez okienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.06.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Józia - odebrałaś priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 14.06.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Iwonka, zbigx - to że każdy swój produkt chwali to prawda sprawdzona, ale prawdopodobnie w teście niemieckiego czasopisma fachowego został uznany (przynajmniej EcoCondens) za najlepszy produkt (informacja jak na razie nie potwierdzona), gdy Buderus i Viessamann zostały ocenione dość słabo, ale mimo wszystko najlepsza opinie zazwyczaj pochodzą od użytkowników, a sprzedawcy zawsze narzekają na produkty konkurencji a chwalą swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.06.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Didi, a Ty na wczasach bo nas nie odwiedzasz na kompie. W sobote, jestem umowiona na przeoranie mojej dzialki z Donkiem. Przyjedziesz do mnie? Jeszcze nie , ale już niedługo w tym roku Kraków już zarezerwowane mamy miejsca , ale i tam jest dostęp do internetu dziś i wczoraj byłam bardzo zajęta - praca w terenie; teraz siedzę przy karmi di caffe a sobota - to rzut beretem do Ciebie, więc pewnie wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariadna 14.06.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Pomozcie prosze.. Moim marzeniem jest wybudowanie kilkunastu szeregowcow ,a pozniej ich sprzedaz.Prosze mi powiedziec ,czy taki zwykly szary czlowiek moze spelnic swoje marzenia ? I w jaki sposob. Dodam ,ze chcialabym zatrudnic firme budowlana,ktora zna sie na budowie .Mam gotowy projekt domkow,projekt zagospodarowania terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts