Didi 17.06.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 ale oni sami mówią, że są dostępni 7 dni w tygodniu przez 24 godziny - no to sprawdziłam - prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 17.06.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Witam !!!no i zaczyna się w sobote wytyczanie a w poniedziałek wchodzi ekipa.Może jakieś namiarki na fajnych koparkowych?Poszukuje przyczepy campingowej do spania dla ekipy 3-4 osobowej .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.06.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Gosikk - gratulkia w któym miejscu kopiesz?koło mnie mają taką przyczepę właśnie do sprzedania, jak chcesz podam namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.06.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 a gdzie kopiesz (dejavu?)znam koparkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 17.06.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Kopie w Przylepie tj. przedłużenie ulicy Okulickiego za Ostoją w strone Stobna ,Czupurek bardzo chętnie czekam na namiarki na przyczepę i na koparkowych również z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.06.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Gosikkpriv poszedła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.06.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Gosikk - no to w mojej okolicynamiary podaję na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 17.06.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 dziewczyny dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.06.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 17.06.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Witajcie! Didi podziwiam samozaparcie! Nie dziwię się, że jesteś mało przytomna , ale teraz bez komputera i internetu...nie ma życia! Monka, ale mnie nastraszyłaś tym prądem! To moje "czekamy" było na wyrost: wpłaciliśmy I ratę, ale ZE nie wystąpił jeszcze o warunki zabudowy do gminy, ani tym bardziej o pozwolenie na rozbudowę sieci...od momentu uzyskania pozwolenia mają wg umowy 8 miesięcy, które moga się wydłużyć o kolejne 4. Projekt juz jest, teraz zbierają oświadczenia od naszych przyszłych sąsiadów o zgodzie na dłubanie w naszej drodze...oczywiście część nie spieszy się z podpisem mimo, że dostali nawet kopertę zwrotną ze znaczkiem i adresem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 17.06.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Czupurek, a kiedyś chyba posypywało się mrówcze gniazda cukrem tak mi się cosik wydaje, ale pewna nie jestem żeby się nie okazało tylko, że mrówki lubię cukier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.06.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 koks u nas terminy już minęły według naszych obliczeń a nawet nie ma pozwolenia na budwę cała papierologia długo trwała radzę ci skontaktować się z projektantem, który przygotowuje całą dokumentacje i zapytać się kiedy wystąpią do Gminy o decyzję o lokalizacji inwestycji celu publicznego, my na nia czekaliśmy pół roku i męczyć p. Ma....ką o wydanie tej decyzji w przyzwoitym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 17.06.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Monka, obie strony podpisały umowę, Ty zapłaciłaś, a oni nie wywiązali się z terminów umownych! Może jakieś pisemko trzeba by napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.06.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Tak chyba zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 17.06.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Monka, dzięki za radę! Tak też zrobimy...będziemy nękać Z projektantem już rozmawiałam: projekt poszedł do firmy wykonawczej, ale o warunki wystapią dopiero, kiedy wszyscy złożą oświadczenia. Już się dogadaliśmy z jednym sąsiadem i co 2-3 tygodnie będziemy sprawdzać postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.06.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Koks a kto wam projektuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 17.06.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Monka, wysyłam wszystko na priv, żeby nie było, że rozpowszechniam bez wiedzy i zgody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.06.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 na dobry początek łikendu Bajka, nie dość że znana, to jeszcze w skrócie, wierszem i z morałem. Zła Królowa raz na ścieżkę wywiodła Królewnę Śnieżkę i kazała, by gajowy pozbawił dziewczynkę głowy. Niestety, leśnik pijany zasnął pośrodku polany, a królewna po cichutku uciekła do krasnoludków i w ich grocie [czy też "w dziupli"] żyła z garstką tych kurdupli. Więc królowa, stara kwoka podrzuciła jej jabcoka dolawszy tam izotopu. No to Śnieżka żłopu - żłopu... wyżłopała pięć kwaterek i grzmotnęła łbem o skwerek. Nie dość, że się sama hukła, to krasnali też zatłukła, którzy właśnie ze swej groty szli na szóstą do roboty, a pod ciężarem jej zadka została z nich marmoladka. Morał: Najbardziej są zawsze bici mali, trzeźwi, pracowici! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.06.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 czupurek bajka świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 17.06.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 czupurku, coś w tym jest! A może byś sobie sprawiła mrówkojada, takiego z ryjkiem? http://nasca.pl/f/3_6pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts