Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

i jeszcze jeden

Facet wraca w nocy do domu. Z kieszeni wystaje mu wejściówka do agencji towarzyskiej. Żona w płacz i pyta:

- Czemu ty mi to robisz. Dbam o dom, gotuję, sprzątam, dzieciakami się

zajmuję. Czemu Ty chodzisz na te dziwki.?

On na to:

- Kochanie wiesz... jak ja z nimi uprawiam sex, to one tak fajnie jęczą, a

Ty nie.

- No, a gdybym ja jęczała, to nie chodziłbyś do tego burdelu?

On na to:

- No, wtedy nie!

Wieczorem zaczyna się gra wstępna. mąż żonę całuje, a ta odrywa usta od jego ust i pyta:

- mam już jęczeć?

- NIE, poczekaj.

Facet schodzi do parteru, napalony już jak nie wiem co.

A ta znów:

- mam już jęczeć?

- Poczekaj!

Kochają się, wreszcie klient dochodzi i szepcze:

- no teraz... jęcz... jęcz!

Ona:

- Na życie mi brakuje, znów za gaz podnieśli, Marek ma dwóje z fizyki,

Jola nie ma butów, nie wiem co mam jutro kupić na obiad...

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Maggie - a masz takiego na stanie? chętnie wypożyczę :p

żeby tego było mało (tych mrówek małych czarnych) to, wczoraj od koleżanki dostałam krzaczki bukszpanu i co się okazało? w ziemi z korzeniami jest pełno mrówek ale czerwonych i dużych. póki co schowałam roślinki z powrotem do wora.

i co mam teraz zrobić? dwa rodzaje mrówek w ogrodzie to, o jeden za dużo, a czerwone to i gryzą ponoć.

ale krzaczków też mi szkoda, bo ładne

Hej, hej - witam :D

Czupurek - na mrówki dobrze działa proszek do pieczenia. Przynajmniej na te które pchały się do domu (no i wywalenie miodu do którego szły).

Myślałam że przy dziecku jest trochę mniej pracy...Dziewczyny jak sobie radziłyście - moja śpi w dzień może trzy godziny oczywiście nie jednym ciągiem a tak to chce cały czas być przy mamie. No chociaż w nocy ładnie śpi.

Tak was tylko podczytuję i widzę ż pojawił się problem z podawaniem informacji o wykonawcach. Swego czasu przerobiłam temat i ochrona danych osobowych dotyczy tylko podawania publicznie danych osób nie prowadzących działalności gospodarczej, czyli jeżeli ktoś ma firmę to można o nim pisać z pełnymi namiarami.

Zresztą każdy gość z ulicy może przyjść i zapytać w dziale ewidencji gospodarczej o jakąś firmę i dostanie pełen wypis o jej działalności.

A rajski ogród już podniósł cenę na roundap (ten tańszy) a i o niego trzeba się upomnieć bo panie automatycznie chcą sprzedać ten drogi.

Teska - na kiedy potrzebujesz ten walec?

Dzień doberek wszystkim w piątek > Forum nam się prawie zupełnie babskie zrobiło :wink: :lol:

Znowu mnie nie było pare dni, ale same wiecie, kobietki, jak to jest z budową. Doszło mi jeszcze użeranie sie z kredytem, bo jednak własnych oszczędności za ciężkiego pioruna nam nie starczy, ale spieszę donieść, że moje chłopaki zaplanowali wiechę w przyszły piątek. No i jestem w kropce, męża nie ma, ja sama z dzieckiem (księgowa, czy my nie mamy tego same dzieciaka - moje też śpi try godziny w dzień :wink: ) no i jak to załatwić? :o :o A jak u Was wyglądała wiecha? Co ja powinnam zrobić, żeby dobrze wszystko wyglądało? Podpowiedzcie coś, bardzo Was proszę

donosze

dzis znowu pradu nie było cały dzionek, wieć udałam sie do szkółki za Wolinem....o rany jakie tam sa piękniaste ozdobne trawy i inne kwiatki...

Tuje od koloru do wyboru, wielkosci rózne. Pojade gdzies za 3 tyg po tujki, swierk serbski ( wysokosci około 1.50) w cenie 45 zł. Jodły koreanskie okolo 1,5 tez cena 45-50 zł.

No i wiecie co??? te strasznie wykrecone we wszystkie kierunki swierki w rajskim sa po 680 zł a tam po 220 :o :o zaklepałam jeden :)

kupiłam 3 tuje okolo 1,20 Manlaya czy cus tak po 18 zł i kosodrzewine tez wykreconą całe 30 zł...miałam ochote na pare innych krzaków....ale dobrze ze mały samochód :lol:

Witajcie wieczorkiem!

Księgowa

Kobieto ciesz się, że w nocy Ci śpi! Moja pierwszą noc przespała gdy miała 4 lata. Rano obudziliśmy się wystraszeni i pobiegliśmy sprawdzić czy żyje......autentycznie!

Nie dość, że w dzień nie chciała spać (oprócz spacerów, bo wtedy spała pięknie) to jeszcze w nocy dawała bobu! Gdy miała 4 miesiące zapisywałam ile razy karmię dziennie "na żądanie" na dobę wyszło mi średnio-statystycznie 36 razy gdzie (jak pewnie wiecie ) wisiała przy piersi ok 20-30 min. czyli wychodzi, że pół doby non stop karmiłam czyli 12/24 (ładna zmiana).

chciałam być sprytna i ograniczyć sobie pacochłonność podlewania doniczek na tarasie. Znalazłam doniczki z systemem nawadniającym w zdrojach nz przytulnej. Potrzebowałam 10 mieli 4 to je kupiłam i zamówiłam resztę... no i czekam już dwa tygodnie i nic.

Dzisiaj to już się wkurzyłam - zadzwoniłam i dowiedziałam się że są i czekają do odbioru. No i pojechałam zapakowawszy dzieciaka spod polic do zdrojów....na darmo. Bo owszem dostawa była ale jakoś tych doniczek nie przywieźli. Nawet nie usłyszałam przepraszam...

Nie chcą moich pieniędzy to nie - ale i kwiatków u nich nie będę kupować.