czupurek 17.06.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 i jeszcze jeden Facet wraca w nocy do domu. Z kieszeni wystaje mu wejściówka do agencji towarzyskiej. Żona w płacz i pyta:- Czemu ty mi to robisz. Dbam o dom, gotuję, sprzątam, dzieciakami sięzajmuję. Czemu Ty chodzisz na te dziwki.? On na to:- Kochanie wiesz... jak ja z nimi uprawiam sex, to one tak fajnie jęczą, aTy nie. - No, a gdybym ja jęczała, to nie chodziłbyś do tego burdelu? On na to:- No, wtedy nie! Wieczorem zaczyna się gra wstępna. mąż żonę całuje, a ta odrywa usta od jego ust i pyta: - mam już jęczeć?- NIE, poczekaj.Facet schodzi do parteru, napalony już jak nie wiem co. A ta znów: - mam już jęczeć?- Poczekaj!Kochają się, wreszcie klient dochodzi i szepcze: - no teraz... jęcz... jęcz!Ona:- Na życie mi brakuje, znów za gaz podnieśli, Marek ma dwóje z fizyki,Jola nie ma butów, nie wiem co mam jutro kupić na obiad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.06.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Maggie - a masz takiego na stanie? chętnie wypożyczę żeby tego było mało (tych mrówek małych czarnych) to, wczoraj od koleżanki dostałam krzaczki bukszpanu i co się okazało? w ziemi z korzeniami jest pełno mrówek ale czerwonych i dużych. póki co schowałam roślinki z powrotem do wora. i co mam teraz zrobić? dwa rodzaje mrówek w ogrodzie to, o jeden za dużo, a czerwone to i gryzą ponoć. ale krzaczków też mi szkoda, bo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 17.06.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Hej, hej - witam Czupurek - na mrówki dobrze działa proszek do pieczenia. Przynajmniej na te które pchały się do domu (no i wywalenie miodu do którego szły). Myślałam że przy dziecku jest trochę mniej pracy...Dziewczyny jak sobie radziłyście - moja śpi w dzień może trzy godziny oczywiście nie jednym ciągiem a tak to chce cały czas być przy mamie. No chociaż w nocy ładnie śpi. Tak was tylko podczytuję i widzę ż pojawił się problem z podawaniem informacji o wykonawcach. Swego czasu przerobiłam temat i ochrona danych osobowych dotyczy tylko podawania publicznie danych osób nie prowadzących działalności gospodarczej, czyli jeżeli ktoś ma firmę to można o nim pisać z pełnymi namiarami. Zresztą każdy gość z ulicy może przyjść i zapytać w dziale ewidencji gospodarczej o jakąś firmę i dostanie pełen wypis o jej działalności. A rajski ogród już podniósł cenę na roundap (ten tańszy) a i o niego trzeba się upomnieć bo panie automatycznie chcą sprzedać ten drogi. Teska - na kiedy potrzebujesz ten walec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 17.06.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Dzień doberek wszystkim w piątek > Forum nam się prawie zupełnie babskie zrobiło Znowu mnie nie było pare dni, ale same wiecie, kobietki, jak to jest z budową. Doszło mi jeszcze użeranie sie z kredytem, bo jednak własnych oszczędności za ciężkiego pioruna nam nie starczy, ale spieszę donieść, że moje chłopaki zaplanowali wiechę w przyszły piątek. No i jestem w kropce, męża nie ma, ja sama z dzieckiem (księgowa, czy my nie mamy tego same dzieciaka - moje też śpi try godziny w dzień ) no i jak to załatwić? A jak u Was wyglądała wiecha? Co ja powinnam zrobić, żeby dobrze wszystko wyglądało? Podpowiedzcie coś, bardzo Was proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.06.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 To może we trzy mamy to samo dziecko co prawda moja w dzień już nie śpi ale jak była mała to nie spała nawet trzech godzin szkoda czasu jej było Ewa co do wiechy to kup trunki wyskokowe jakiś grilek i brygada będzie zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 17.06.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Monka, ja jedna, trunki wyskokowe i cała moja brygada ??? Hmmm, brzmi ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.06.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 No trunki dla nich no przecież na marną kiełbaskę nie będą czasu tracili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 17.06.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 a co, mnie to juz trunki sie nie należą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 ksiegowa gdzies za 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 gossik Witaj...jestes blisko mnie...ja mieszkam w Koscinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Ewa no ja miałam własnie tak....grillek trunki wyskokowe jakas kiełbasa....ja kobieta i chyba z 7 chłopa.Ale było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 donosze dzis znowu pradu nie było cały dzionek, wieć udałam sie do szkółki za Wolinem....o rany jakie tam sa piękniaste ozdobne trawy i inne kwiatki... Tuje od koloru do wyboru, wielkosci rózne. Pojade gdzies za 3 tyg po tujki, swierk serbski ( wysokosci około 1.50) w cenie 45 zł. Jodły koreanskie okolo 1,5 tez cena 45-50 zł. No i wiecie co??? te strasznie wykrecone we wszystkie kierunki swierki w rajskim sa po 680 zł a tam po 220 zaklepałam jeden kupiłam 3 tuje okolo 1,20 Manlaya czy cus tak po 18 zł i kosodrzewine tez wykreconą całe 30 zł...miałam ochote na pare innych krzaków....ale dobrze ze mały samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 17.06.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 No proszę, jak Ty, Teska , dałaś radę siedmiu chłopa, to ja chyba też sobie jakoś poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Ewa chłopaki zachowują sie na takich imprezkach ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.06.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Witajcie wieczorkiem! KsięgowaKobieto ciesz się, że w nocy Ci śpi! Moja pierwszą noc przespała gdy miała 4 lata. Rano obudziliśmy się wystraszeni i pobiegliśmy sprawdzić czy żyje......autentycznie!Nie dość, że w dzień nie chciała spać (oprócz spacerów, bo wtedy spała pięknie) to jeszcze w nocy dawała bobu! Gdy miała 4 miesiące zapisywałam ile razy karmię dziennie "na żądanie" na dobę wyszło mi średnio-statystycznie 36 razy gdzie (jak pewnie wiecie ) wisiała przy piersi ok 20-30 min. czyli wychodzi, że pół doby non stop karmiłam czyli 12/24 (ładna zmiana). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 17.06.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Teska walec mam tylko pożyczony - za trzy tyg. już powinien być u mnie. Tylko ciężki jak licho... Didi - moją od szpitala karmię co trzy godziny i nie ma zmiłuj - jak ją nakarmię wcześniej to i tak przypomina o planowanej godzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Ksiegowa a jak to mozna przewiesc?? tzn jaka wielkosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.06.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 no tak...konczyłam i zaczynam Witajcie....ja uzupełniam poranny poziom kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 18.06.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Teska - do bagażnika większej osobówki wejdzie...tak mi się wydaje, najwyżej trzeba będzie rozłożyć siedzenia na uchwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 18.06.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 chciałam być sprytna i ograniczyć sobie pacochłonność podlewania doniczek na tarasie. Znalazłam doniczki z systemem nawadniającym w zdrojach nz przytulnej. Potrzebowałam 10 mieli 4 to je kupiłam i zamówiłam resztę... no i czekam już dwa tygodnie i nic.Dzisiaj to już się wkurzyłam - zadzwoniłam i dowiedziałam się że są i czekają do odbioru. No i pojechałam zapakowawszy dzieciaka spod polic do zdrojów....na darmo. Bo owszem dostawa była ale jakoś tych doniczek nie przywieźli. Nawet nie usłyszałam przepraszam... Nie chcą moich pieniędzy to nie - ale i kwiatków u nich nie będę kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts