bodekku 20.06.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 witajcie urlopowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.06.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Teska - przypominam się o namiarki na tę szkółkę za Wolinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Bodekku zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Paweł co za bzdury ci opowiadają....ech...wiekszosc ma zbudowane z bk i jest ok. na klej tez sa k i TRZYMAJA WYMIARY a fachowcy??? nie słuchaj, popytaj tych którzy budowali...zgadzam sie z delfikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.06.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Teska - przypominam się o namiarki na tę szkółkę za Wolinem Teska to ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Monka zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 amo dzięki za i zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.06.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 dzięki Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 20.06.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witajcie rany boskie, czytam tak o tych wlamaniach i wlos mi sie na glowie jezy.Dzisiaj nareszcie doczekalam sie tych moich upragnionych okien (nawet ładne, ale juz jutro beda poprawiac). Moj maz kupil sobie lozko polowe i spi (pierwsza jego noc), bo przeciez trzeba okien pilnowac coby komus sie nie spodobaly. Niestety nie zdążyl zalozyć systemu alarmowego, wiec sam dzisiaj pilnuje, bo to tak jak w przyslowiu "szewc bez butow chodzi". Ja jutro czekam na fachowcow od okien i zobacze jak mi zalatwia sprawe reklamacji i wtedy cos wiecej Wam napisze (papraki to są, ale zobaczymy czy umieja to naprawic co spieprzyli). Teska, jadę z tobą do Wolina tylko daj znać kiedy (moze na privie sie umowimy). Podaj mi tak orientacyjnie ile kosztuja np tuja szmaragd (ile cm). Niewiem jakim duzym samochodem dysponujesz, bo jak masz tylko osobowkę, to ja sluże swoim mam troche wiekszy (mysle, że na nasze zakupy wystarczy). Musze tylko poczekac okolo 2-3 tygodni jak mi zrobią ogrodzenie.pozdrawiamIwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.06.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Wzywa słońca dzwonek złoty, pora wstawać, do roboty! Dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.06.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam wszystkich!!! PAWEL - jak ja Cię lutnę... producent Terrivy jest w Marszewie niedaleko Goleniowa - ja od nich brałam strop - ceny dobre można negocjować - przywożą... Firma chyba Marbet.. co do trzymania wymiaru - to proszę przestań, przecież najważniejsze są przekątne i równe ściany i nawet jak bloczek nie jest jak spod igły to i tak nic to, wszystko zależy od fachowców, prawda jest taka że ja brałam te bloczki, a ściany mam tak równe, że jak kładłam tynki albo teraz styropian na klej to mi kurna duuuuużo zostaje ... także pilnuj fachowców a nie wymyślaj o krzywych bloczkach przecież odpadów nie kupisz! to tyle..... no teraz możesz mnie bić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.06.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam wtorkowo Jolly a gdzie kupowałaś BK? Kiedyś pisałaś coś o Golbudzie że tam fajne ceny można wynegocjować i wiesz no że bez... tylko nie wiem czy na telefon się dogadam w tej sprawie czy trzeba jechać osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 21.06.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam, jestem świeżo po kupowaniu terrivy, znalazłem producenta który zaopatruje nasze hurtownie, więc cena wyszła oki,jak ktoś zamierza kupować terrive to podam na priv3mcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 jolly ma racje, bloczki bloczkami, zawsze mozna cos tam tarka zjechac i poprawic plaszczyzny, ale najważniejsze jest aby byly murowane równo.. to jest najwazniejsze...w kazdym razie stosujac sposob myslenia ze bloczki sa krzywe to zadne by sie nie nadawany pod klej pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.06.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 zbix to ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 21.06.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 witam wtorkowo dobrze że nie pada nareszcie lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.06.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 witam wtorkowoa za oknem słoneczkoi muszę koniecznie kupić jakiegoś parasola, bo po 12-stej ciężko wysiedzieć na tarasiepozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.06.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Kupowałam bezpośrednio w Prefbedzie, tyle że trochę inaczej ... ale przez hurtownię jak dobrze pogadasz możesz wynegocjować więcej, bo hurtownie dostają od nich dobre rabaty - wiem to z doświadczenia... zaraz zobaczę kto pytał o Golbud i podam coś na priva !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 21.06.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Jolly, trzymaj dla mnie namiary na tanie hurtownie i producentów, ale z dowozem na plac budowy. ps. Chyba będę musiała założyć kolejny dziennik budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts