księgowa 03.10.2003 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Urzędowski to miał dobre okna. W tej chwili zaczął oszczędzać na okuciach i drewnie. Na wierzchu takie okno wygląda super ale idąc w dalsze warstwy ma być gorzej (brak dobrej impregnacji) - to są wiadomości z innych firm, nie muszą być w 100% prawdziwe. Ale Cię pocieszę teść ma Urzędowskiego od niedawna i nie widzę żadnych niedoróbek, jedyne co to mi Urzedowski dawał gratis niektóre bajery typu pochwyt czy hamulec do drzwi balkonowych a teściowi nawet o tym nie wspomnieli. Fakt że u mnie musieli ostro schodzić z ceny a teść się nie targował . A ja i tak mam okna CDM-Majewski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Dupa, dupa, dupa! Może akurat moje będą OK? Bo ładne to są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2003 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Miało być DUPA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2003 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 witam wszystkich wieczorową porą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.10.2003 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 rowniez witam wieczorkiemmusze powiedziec ze teska ma bardzo ładne drzwi, a i dom wygląda coraz lepiejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2003 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Bikosa.... to jednak ten sobotni smsik to od Was ale byłam zdziwiona jak go dostałam...własnie była w nim mowa o Antosiu... Miło było przeczytac chocby wpadł on do mnie przez pomyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 03.10.2003 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Maksiu, scianka kolankowa wraz z wieńcem - 72 cm. Aha, a jaki masz przekrój słupów na ganku? Joasiu, o - super, że ktoś ma w końcu brązowy dach i białe okna! Będę to musiał zobaczyć chyba na żywo, bo w okolicy, to widzę tylko drewniane albo brązowe... to pewnie dlatego, że sam bym tak chciał... Nastąpiło przesunięcie. Dach rozpoczniemy dopiero za jakieś 2 tyg. ... "taka gmina..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 03.10.2003 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Ivette, ja mam model z szybką na górze, taką półkolistą, kolor nie wiem, bo dopiero zobaczę je w sobotę.O Urzędowskiego się nie martw, oni drzwi mają do kitu, okna są OK. Po przebojach z instalatormi M&S, nawet wolałbym Urzędowskiego, bo goście z M&S wyglądali jakby czas wolny spędzali pod monopolowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.10.2003 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Stasiek: masz scianke kolankową 72 cm i jeszcze chcesz robi te płonące sciany, moim zdaniem bez sensu.przekrój słupków 14x14 cmpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.10.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Bedi a moi instalatorzy z M&S to bardzo dobrzy fachowcy...widac kiepsko trafiłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.10.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Bedi natomiast co do Twoich drzwi- musisz je jakos zakonserwowac po nie daj Boze po dwóch latach beda wypaczone.Call słynie z tego niestety był artykuł w ładnym domu bodajze w zeszłym roku w lipcu ( poszperam to podam jaki to numer) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 04.10.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Może i palnę coś teraz, ale z moich badań językoznawczych z dziedziny semantyki wyrazu oraz dialektologii , to fajermury nie są tymi ściankami, o których mowa... moi górole twierdzą, że to ściany szczytowe... ... ogólnie rzecz biorąc - ktoś tu kręci ... albo inaczej... należy sobie zadać pytanie: kto za tym stoi!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 04.10.2003 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 WITAM FORUMOWICZOW Z ZACHPOM. Przeprosiny dla Wszystkich za nerwosol ktory sie pietrzy ostatniow mych zylach wiadomo B U D O W A (1-sza i ostatnia) Saczy mi sie woda w posadzce kanalu sam. ktory mam w stanie surowym i czy na tym etapie mozna to zabezpieczyc przed dostawaniem sie wody do kanalu? Jak wytepic muszki owocowki , bo na tesciowa mam patent :jak zaczyna zalazic mi za skore to delikatnie proponuje piwko do ktorego dolewam 50-tke czegos mocniejszego i zawsze idzie wczesnie spac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 04.10.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Z ciekawostek znalazlem sklep w ktorym Cement-25kg kosztuje 6.8zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 04.10.2003 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 ... jestem szoknięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.10.2003 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Staszek, co Cię tak szoknęło?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.10.2003 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 witam brać budowlaną sobotnim wieczorkiem, oj dziś miałem owocny dzień, szczegóły w dzienniku budowy w poniedziałekcoś mało nas tu dziś, zwarzyszy na pogodępozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 05.10.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Stasiek jak masz taniej to sie podziel ja dopiero zaczynam wiec dla mnie ta cena jest super A jak masz taniej to za info przewioze cie motorem 300km/h HE-he Pozdrawiam Maksa ktory zabral 1 glos A teraz moze cos na moj zab--------tzn. KANAL SAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Pozdrawiam rankiem w niedzielę....hihihi czy ktoś dzisiaj tutaj bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.10.2003 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Teska: jestem... jakze bym mogl sie nie wpisac na forum w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts