Paweł_ 21.06.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Jola producent to moze i jest ale nie produkuje takiej jak ja potrzebuje 1 bis jest wyższa od 1 i węższa. Najblizej jest w wielkopolsce ale za transport nie liczą więc będzie ok. A wracająć do prefbetu to właśnie wiem od znajomego, ma z tego dom i zamiast na klej pobudowali mu na zaprawe bo juz przy pierwszej warstwie gubiły wymiar. Pozatym Jola chyba też masz na zaprawe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 21.06.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witajcie! ale piękne słoneczko aż nie chce się pracować Teska, dzięki za gościne Jak tam kierowcy taczek? Ziemia już w ogródku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 21.06.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Jak ktoś chce budować na klej to polecam silke, jest równiutka i twardziutka. Właśnie elektryk klął jak wycinał puszki a cenowo to chyba nie jest tak bardzo drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 21.06.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Czy ktoś ma namiarki na jakąś dobrą firemke która szybko sprzedaje i montuje drzwi gerdy, jakieś tanie antywłamaniowe, takie tylne do garażu? Plizzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.06.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Jola producent to moze i jest ale nie produkuje takiej jak ja potrzebuje 1 bis jest wyższa od 1 i węższa. Najblizej jest w wielkopolsce ale za transport nie liczą więc będzie ok. A wracająć do prefbetu to właśnie wiem od znajomego, ma z tego dom i zamiast na klej pobudowali mu na zaprawe bo juz przy pierwszej warstwie gubiły wymiar. Pozatym Jola chyba też masz na zaprawe?? ja budowałam na zaprawę i jedyne nierówności były na zasadzie odchylonej ściany całej, co było ewidentnym błędem budowlańców, a nie biednych bloczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.06.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Józia jak muchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 21.06.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam wszystkich Tylko kilka dni nieobecności, a nowych postów tyle, że ciężko nadrobić. Amo - ja korzystałem z firmy Abra, mają sklep przy placu Orła Białego, jak dotąd jestem zadowolony, zrobili szybko, terminowo i solidnie. Cześć Teska - wyczytałem, że sporo ziemi nawiozłaś, to pewnie masz teraz górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 No właśnie dla tego dopytuje, dokladnie to chodzi mi o trzymanie wymiaru bo w tym sęk że wybierając BK na klej chce mieć warstwe kleju jak w normie a nie tak jak u mojego sąsiada na zaprawe bo bloczki nie trzymały wymiaru. Podobno to było 2 lata temu i juz porawili jakośc ale teraz mam jakiś uraz, choć pewnie o wszystkim i tak zdecyduje cena. Paweł_ ja budowałam BK z Rurki na pióro/wpust na klej (klej też z Rurki) i najpierw "główny" budowlaniec powiedział, że ten BK z Rurki nie nadaje się na klej, bo nie trzyma wymiarów, a ja się uparłam - powiedziałam, że nie chcę na zaprawę i koniec, to potem przyznał, że bał się budować na klej, bo to wymaga bardzo dużej dokładności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Aha!Ja budowałam w 2003 roku czyli 2 lata temu.Widocznie sąsiad miał fachowców, że zmiłuj się, albo nie pilnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.06.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Poza tym, Paweł zapewniam, że bedziesz miał jeszcze nie raz okazje, do martwienia sie o nierówności, na tym tlr niróeności bloczków, to wybacz moje słowa, pryszcz. Naprawdę nierówności będa istotne przy tynkach, posadzkach - poza tym, z zewnatrz wszytsko przykryjesz ociepleniem niwelujac nierówności. Mysle, że problemem jest przypilnowanie fachgowców niż zastosowana technologia i materiał (o ile o czywiscie nie jest to 54 gatunek z odzysku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 21.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 No i tak jak powiedzialem zadecyduje cena pewnie, i się okazuje ze ten z rurki jest sporo tanszy od solbetu, no i dostępność. Zobaczymy wezme pewnie ten pióro wpust z rurki a jak mi pomurują krzywo to . Jade dzisiaj znowu pobzyczeć kosą bo jutro jest zebranie towarzystwa budowy wodociągu i wstyd ze mam takie chwasciory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.06.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.06.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Paweł ja tez chce kupować BK z Rurki daj znać gdzie dostaniejsz najniższą cenę.Z tych hurtowni gdzie ja się pytałam najtaniej było w Budohurcie ze Stargardu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 21.06.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 a właśnie że istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 ech....istnieją, istnieją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 amo panowie dzis stwierdzili ze goraco i oni sobie rezygnują....hahaha chcieli pieniadze za nieskonczoną robotę.....i jeszce wiedcie co??? chcieli zebym ich odwiozła autem.....łomatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 GrzegorzR no wiesz...czekam sasiedzie i czekam na te ziemie ale 4 wywrotki wezmie drugi sasiad bo mi za duzo jest pospieszyłam sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 21.06.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Miałem przed chwilą wizytę przedstawiciela z apastrip i zainteresował mnie silką, jest odziwo tańsza od BK z rurki. Co o tym myslicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Iwonka ja mam osobowego peugeota, wiec raczej wiekszy jakis.....chociaz oni przywoza jak sie kupuje na 1000 zł w cenie. ja chciałam zakupic swierk itp...tuje sa po 8 zł....ale w sierpniu beda miały około 60 cm. priv zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 amo na Orła Białego Abra sa ok. nie polecam w zadnym wypadu facetów z żółkiewskiego, no chyba ze chcesz miec jakies tam kłopoty w razie reklamacji,dostawy itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts