Józia S. 22.06.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Teska, skąd wzięłaś ziemię? Teraz na nowej działeczce ja będę potrzebować jakieś 30m3. Amo, Bimar w Dobrej (Szczecińskiej?) to producent czy hurtownik?Mają transport, żeby dowieźć do mnie na budowę?Ile cię wyniósł sam materiał (silka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.06.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Józia - i co z tym prądem, dzowniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 22.06.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Józia - i co z tym prądem, dzowniłaś? Czupurek, pan powiedział, że jutro będzie po wyjaśnieniach na prawobrzeżu, to poczekam. Może nie potrzebna będzie interwencja. Ale dzięki za chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.06.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witajcie! Takiego lenia jak dziś mam to już dawno nie miałam i co tu robić aby go pokonać, a może się poddać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.06.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Teskazabawię się w czarodziejkę (czarownicę?) i powiem Ci, że 27go znów nie będiesz miała prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XmenelX 22.06.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witam forumowiczów. Jestem starym i wiernym czytelnikiem tego forum i stwierdzam, że można się na nim dowiedzieć wielu interesujących rzeczy w temacie budowania. Jak dotąd forum było mocno na temat lecz ostatnio pannie Teska i czupurek, bez urazy, ale chyba troche zaśmiecają niniejsze forum. Drogie panie czy mogłybyście się umawiać za pośrednictwem jakiegoś innego środka komunikacji niż to fotum. np. GG albo mail. Myśle, że do mojej prośby przyłączy sie wielu forumowiczów. pozdrawiam i życzę owocnych konwersacji "na temat" XmenelX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.06.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Dziś wreszcie odbieramy projekty zagospodarowania i damy na ZUDależ to długo trwało, ale (mam nadzieję) że w następną środę ZUD zatwierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.06.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witam forumowiczów. Jestem starym i wiernym czytelnikiem tego forum i stwierdzam, że można się na nim dowiedzieć wielu interesujących rzeczy w temacie budowania. Jak dotąd forum było mocno na temat lecz ostatnio pannie Teska i czupurek, bez urazy, ale chyba troche zaśmiecają niniejsze forum. Drogie panie czy mogłybyście się umawiać za pośrednictwem jakiegoś innego środka komunikacji niż to fotum. np. GG albo mail. Myśle, że do mojej prośby przyłączy sie wielu forumowiczów. pozdrawiam i życzę owocnych konwersacji "na temat" XmenelX Wybacz, ale nie zgadzam się z Tobą, bo akurat to forum jnosi nazwę: KLUB BUDUJĄCY Miejsce na przyjacielskie rozmowy niekoniecznie o budowie. Wstęp do Klubu za rejestracją. Doczytaj proszę a potem krytykuj,. Tu spotykamy się poto aby pogadać o budowie i ogrodzie, o piwku i grilu i o d.....e Maryni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 22.06.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Zgadzam się z DIDI, i wiecie co pachnie mi tu dawnym Przyjacielem ...... bo jak zwykle czepia się Teski i Czupurka .... oj brzydko brzydko, tak pierwszy raz u nas i od razu od krytyki w taki sposób zrazisz ludzi i nikt Ci nie pomoże!!!! radzę zacznij od nowa a to może pójdzie w niepamięć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 22.06.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 No to trafił nam się radykał i to tak od pierwszego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.06.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Nie ma to jak mocne wejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Wiesz Menelu - pozostawie to bez komentarza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 CZUPUREK to jak dzis o 19 no i co sadzisz o kwocie?????podanej przez Zygmunta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 no otwierać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Didi no nie.... skad wyczytałas???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.06.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Czupurek "nasz wielbiciel " sie odezwał... co myslisz o tych 400 stówkach Zygmunta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.06.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Didi wie pewnie z gazety Teska - jestem sknera i dla mnie to, jak zwykle dużo, ale popatrzę naocznie to, może nie tak strasznie oczywiście dzisiaj o 19-stej u cię dobra kończę, bo śmiecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 hahahah no właśnie lece na zakupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 22.06.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Może ktoś by mi mógł poradzić w pewnej kwestii. A mianowicie od jakiegoś czasu szukam działki i jak narazie nie trafiłem jeszcze na tą jedyną bo zo zawsze coś. Chyba kurcze jakiś maruda jestem i sknera . Ale do rzeczy. Znalazłem działkę w ładnym miejscu i spokojnej okolicy końcówka dzielnicy Skolwin zaraz przed Policami która mi i żonie się podoba tylko sama działka jest cholera malutka, może opiszę tak zgrubsza plusy i minusy a wy jak byście mogli mi jakieś swoje sugestie podać to był bym wdzięczny. parametry działki 494m2 wymiary szerokość wzdłuż drogi 19m, długość 26m lekko się wznosi od drogi + mozliwość nieoficjalnego zagospodarowania na dalszych 15-20 mb bo w odległości ok 50 m jest nasyp kolejowy i już nik t nigdy tam nic nie pobuduje itp. soprzedający stawia to jako jedna z zalet i tu moge się nawet z nim zgodzić. Bo znajoma dwie działki obok też sobie nieoficjalnie zasiała trawniczek i nawet klinkierem ogrodziła na jakichś 250m2 i nikt sie jej nie czepia. Media w drodze przy działce. Minus to dla mnie powierzchnia i wymiary szcególnie te 19m i jeszcze taka rzecz że facet ma to jako użytkowanie wieczyste ale podbno mozna to bezproblemowo przekształałcić na własność. I tu mam pytanie czy taka działka nie jest za mała aby coś na niej sensownego postawić czy urząd nie wyda w WZiZT że mam postawić kliteczkę i czy kupowanie w takiej formie własności to nie jest ryzyko. Aha powiem że facet chce 20.000 zł czy to dobra cena? Podpowiedzcie jak się orientujecie czy warto dalej drążyć temat czy dać sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts