Iwonka i Adaś 22.06.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Czesc didi bede dzisiaj na budowie tak około 18. Jak masz rowerek, to ruszaj na spacerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.06.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Iwonkapostaram się, choć dziś zapowiedział się do nas męża bratanek i nie wiem jak długo będzie siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Didi ja mam zarnowce czerwono pomaranczowe....na wysokim pniu, ale to nie sa szczepione.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.06.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Teskakiedy Ci zmieniono napisik? Awansowałaś na OLIMP!No, no gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.06.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 co do tych żarnowców, to zapytam mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.06.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 aha! jeszcze pytałaś skąd wiem o braku prądu po prostu wczoraj u mnie też nie było cały dzień prądu więc zadzwoniłam na 991 i spytałam kiedy będzie prąd, a pan do mnie ; a co gazet pani nie czyta, ja na to czytam ale widocznie nie te, w których wy dajecie ogłoszenia, pan na to do 15stej, a o 16,15 jeszcze nie było prądu więc kolejny telefon i przy okazji zapytałam kiedy jeszcze nie będzie prądu (oprócz awarii, bo chyba tego przewidzieć nie potrafią) no i zaczął mi wymieniać i tak doszliśmy do 5 lipca a po drodze wymianił właśnie 27 czerwca Twoją miejscowośćuff, napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 22.06.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 dzień dobry dawno mnie tu nie było i widzę że letni rozróch budowlany co u niektórych na wysokich obrotach krzewy ,drzewka itp itd a umnie cisza i nudno działka zarasta chwastami i innymi badziewiami ale ja jestem cierpliwy i czekam POZDRAWIAM WSZYSTKICH BUDUJACYCH I ZAMIERZAJĄCYCH SIĘ BUDOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Teska - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 delf w sprawie suporeksu-napisz mi swoja cene za suporeks (na priv) bo byc moze jakies 100 sztuk bym od Ciebie wzięła. Masz do mnie namiar na priv, wiec odczytaj skrzynkę. Sie nie denerwuj, poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 23.06.2005 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 [size=24][/size]Kochanym i Najwspanialszym Tatusiom budującym, tatusiom zarabiającym na dom, i przyszłym tatusiom,- wytrwałości - cierpliwości - zaangazowania - i wiary, że życie jest piękne z okazji dnia Ojca życzy córcia, mamusia Iwonka, no i może kiedyś babcia ups.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.06.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 witam czwartkowo jaka ja jestem zmęczona, pytanie tylko czym?! biorę jutro wolne, a co melduję: prace z ułożeniem kostki betonowej ukończone. teraz do chatki wchodzi się kulturnie z tej okazji zdjęliśmy przegrody i pieseczki mogą już latać dookoła. owczarek był zachwycony tą perspektywą i to tak bardzo, że zdążył wieczorkiem wykopać w świeżo nasypanym, wyrównanym, piaseczku dziurę metr na metr, zasypując dopiero co zamiecioną kostkę. wypada teraz wziąść się za jakąś trawkę i roślinki od frontu, bo jak narazie to, rosną bujne chwasty. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 23.06.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 kogo do bramy wiśniowskiego polecicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Witajcie zbigx w kwestii bramy to niewiele mogę pomóc ale chciałam ci podziękować za namiar na strop. Na tej stronie firmy nie zalazłam elementów stropu albo nie wiem gdzie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 23.06.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 wyślij mi na priv numer faxu to Ci wyśle ich ofertę faxem albo daj mi numer tel. to się zdzwonimy i Ci przedyktuje belki i ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 zbix poszło na priva dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.06.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Zbix - braniborska lub artbram na.... (fajnie ale zapomniałam nazwy ulicy), ale róg krasińskiego a chopina (ale po drugiej stronie) tel. 4525-142 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.06.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 zbigx - proponuję spróbować również w ARKADI na ul. Świerczewskiej, goście są solidni, cenowo pewnie też można nieźle powalczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 23.06.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Zbigx zdecydowanie Braniborska. Panowie sa elastyczni bardzo.Natomaist swierczewska była najdrozsza placoweczką....pare osob mysle potwierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Didi dzięki Kobieto.....ja tez nie czytam TYCH gazet czyli wyjazd moze do szkółki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts