amo 26.06.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 A tak ogóle to witam. A dla Sylwi B. W Wielgowie nie znajdziesz działek poniżej 60 zł za meterek. Ludzie doceniają ciszę i spokój tej okolicy więc jest sporo chętnych na działki, a to nakręca ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Iwonka ok po 10 mi pasuje. A kiedy znajduje?? nie pracuje, wstaje rano i z kawką właczam kompa...a pozniej to sobie z doskoku. teraz mniej bo mam sporo pracy ogrodniczej Zakrece to wpadne jak cos na kawke, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.06.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Teska - chwilę mnie nie było a tu proszę ponad 10k postów GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 26.06.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 AMO wioska nie wioska ale wszędzie blisko grunt to szukać i sie nie poddawać niepowodzeniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 26.06.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 witam Amo Dzięki za info Na Szczecin to mnie zdecydowanie nie stać... Kombi Oj masz rację-grunt to się nie poddawać Czasem już mam dość szukania... Iwonka Wielkie dzięki za miłe przyjęcie A okolica super Dzwoniłam na ten nr podany na ogłoszeniu obok Ciebie. Niby cena 25 zł za m... haha, ale okazało się , że w sumie to 35zł i jeszcze vat i 3 %prowizji dla agencji... no i działki powyżej 1000m Ogólnie wyszłoby coś w okolicy 50 tys - a to dla mnie już zaaaa dużo. Poczekam na namiary na Pana od nagrobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 SylwiaB zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 26.06.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Teska- dobra kobieto - bardzo Ci dziękuję. Jutro tam zadzwonię. Bardzo bym chciała już znaleźć wymarzoną działeczkę... Dłuższe szukanie grozi tajemniczą chorobą nerwową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Sylwia B grozi, grozi...pewnie, ale za to jakie szczescie jak juz kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 26.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Teska mam nadzieję niedługo doświadczyć tego szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 26.06.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Teska- dobra kobieto - bardzo Ci dziękuję. Jutro tam zadzwonię. Bardzo bym chciała już znaleźć wymarzoną działeczkę... Dłuższe szukanie grozi tajemniczą chorobą nerwową Witaj Sylwia B. Widzę, że masz podobny problem jak ja czyli poszukiwaniua działki za rozsądną cenę. Mnie na obecną chwilę również nie satysfakcjonuje wizja wybecelowania 50tyś lub więcej za kawałek ziemi o pow. 1000m2, chyba że wcześniej wygram w totka to będzie mi już wszystko jedno . Jak byś mogła się podzielić jakimś namiarkiem na działeczki za rozsądną cenę to chętnie skorzystam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 26.06.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 monkafax poszedł w piąt ranonapisz czy doszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.06.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 witam poniedziałkowo Sylwia B- witam w grupie Agniesia - gratulacje i do dzieła Teska - właśnie się zastanawiałam jak wybrnęłaś. a targowałaś się choć troszkę? a motorek to, on ma faktycznie tak, łikendzik był upalny, a my wzięliśmy się za urządzenie ziemi z przodu. do przekopania kawałek ok 45m2 ale: chwasty na 1,5m, glina, ił, gruz, po prostu masakra. mam nadzieję, że do siewu trawy (sierpień) się wyrobimy. żebyście widzieli te korzenie, które wyciągałam łapkami - wielkości dorodnej marchewki - mój pies je bardzo lubi : ale pierwsza roślinka z przodu już posadzona (nie mogłam przecież czekać do sierpnia ) - kupiłam młodziutką jodłę koreańską - będzie miała super niebieskie, duże szyszki, rosnące do góry. pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 27.06.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam poniedziałkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 ech...istnieją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Czupurek nie gadałam, pal licho zapłacę...Ty wiesz ze oni we dwojke w dwa dni to zrobili????? dzis mieli sypac czarnoziem ale zadzwoni facet od ziemi ze zapił koparkowy i jutro dopiero przywiozą.....o 8 ogolnie ok, bo dzis jeszcze powiem im zeby zuzyli reszte tego humusu- moze skoncze tylko na 1 wywrotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam poniedziałkowo grupkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.06.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Teska - grunt, że zrobią dobrze po ile masz ten czarnoziem? bo ja chyba na ten przód muszę choć jedną wywrotkę gdzieś kupić, bo ta z worków to mnie zrujnuje, a przyczepkowe wożenie też odpada bo, majster się przenosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Czupurek 250zł.Ale przyjezdza kamaz z inna klapą co powoduje ze okolo 30% ziemi jest wiecej niz zwykłym kamazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Didi mam takie zapytanie czym rozni sie kosiarka z napedem a kosiarka samobiezna??? no i czy wystarczy mi spalinówka o mocy 3.5 km silnik B&S.( trawki mam okolo 450 m2 dzis dokladnie pomierze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 widzilam wczoraj w makro kosiarke 3.5 km victus z silnikiem B&S ale chyba bez napedu i nie samobiezna...to raczej ciezko bedzie taka kosic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts