Maximasa 25.09.2018 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2018 WitamDziesięć lat temu został wykonany remont mieszkania którego jestem współwłaścicielem. Wszystko odbyło się zgodnie z prawem budowlanym. Ponieważ jeden ze współwłaściciel nie został wypuszczony do mieszkania kiedy był wykonywany remont od tego czasu pisze pisma do administracji i Inspektoratu Budownictwa zarzucając wykonanie prac nie zgodnych z prawem budowlanych. Poza tym wymyśla różne działania który niby też zostały wykonane przeze mnie. Mieszkanie zostało odkupione od poprzednich współwłaściciel gdzie sami wymienili np. Okna i drzwi. Po pierwszej kontroli nie było żadnych zastrzeżeń, lecz sąsiadowi to nie wystarczyło. Obecnie mam kolejną kontrolę z inspektoratu ponieważ współwłaściciel zarzucił im nie rzetelne wykonanie kontroli itd.Mam pytanie w jaki sposób mogę odmówić dalszych kontroli i zapobiec doręczenia mojej rodziny ciągłymi wizytami.Będę bardzo wdzięczna za poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts