robos2234 25.09.2018 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Witam mam poprowadzone kable z rolet w jedną skrzynkę czym mogę dalej nimi sterować ? chciałbym przewodowo i bezprzewodowo tzn. obok okien przełączniki, oraz dwa przełączniki w "centrum" domu bym mógł zamknąć całą górę i cały dół. oprócz tego bezprzewodowo czy jest szansa sprawnie to rozwiązać ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inteli 26.09.2018 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2018 Jeżeli wszystkie przewody zasilające silnik oraz przewody od łączników znajdują się w rozdzielnicy To możesz wykorzystać każdy system ! Chcesz mieć dostęp z Aplikacji do sterowania roletami ? Chcesz mieć pilota ? Dostęp spoza domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 26.09.2018 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2018 coś w ten sposób ale także możliwość opuszczania i podnoszenia na przełącznikach kable z rolet są poprowadzone do wł/wył a z stamtąd kabel leci do skrzynki i tak z każdej rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inteli 28.09.2018 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Zastanów się nad SUPLA, Nie jest strasznie droga a fajnie działa bo łączy się po Wi-Fi a nie radiowo. Zamel to sprzedaje SRW-01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 29.09.2018 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2018 teraz tak jeżeli mam wszystko w 1 rozdzielni czy jest jakieś urządzenie w tej SUPLI aby spiąć 12 rolet razem i je sterować czy na każdą osobno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts