Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dzień wypłaty 1094 zł na rękę

Recommended Posts

• Odpowiedzi 108
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Będę brutalnie szczery - to jest zbyt małą kwota by rozpocząć proces inwestycyjny. Chleb i coś do chleba przecież też kosztuje....

O ile nie masz innego wsparcia finansowego lub odłożonych większych środków pieniężnych to niestety ale nie wybudujesz domu.

Kredyt w realnej wysokości przy takim "zabezpieczeniu" także jest poza zasięgiem.

Niestety ....

Przemcio podaj pełną logistykę.

Znaczy koszty utrzymania, linie dodatkowego wsparcia finansowego jeżeli posiadasz (rodzinę) lub niefinansowego (przecież niekoniezcnie muszą być pieniadze).

A i zasoby odsłoń, a nie ekshibicjonizm wywalisz i już po kłopocie boś usprawiedliwiony.

Nie tak łatwo chłopie.

Hi . Można , można . Ja tyle dostaje na rękę bez pożyczek, faktycznie to jest 690 zł. Małżonka dostaje tyle samo. Mamy 2 dzieci. Dom buduje od 1999 roku teraz jestem na etapie wylewek. Nie są to jedyne dochody. W naszym kraju można jeszcze dorobić co do kredytu, to raczej nie stać mnie na kredyt. Właśnie jak to ujeła "Osowa" "Wiara czyni cuda, a ja powiem dla chcącego nic trudnego. Trzeba tylko chcieć. Nie każdy ma wspaniałe zarobki lub bogatą rodzine. Żyje się w "kombinacie" kto nie kombinuje ten nie żyje :D . Są odliczenie ( były :cry: ) i pożyczki w zakładzie. Jakoś się kręci.

Hi . Można , można . Ja tyle dostaje na rękę bez pożyczek, faktycznie to jest 690 zł. Małżonka dostaje tyle samo. Mamy 2 dzieci. Dom buduje od 1999 roku teraz jestem na etapie wylewek. Nie są to jedyne dochody. W naszym kraju można jeszcze dorobić co do kredytu, to raczej nie stać mnie na kredyt. Właśnie jak to ujeła "Osowa" "Wiara czyni cuda, a ja powiem dla chcącego nic trudnego. Trzeba tylko chcieć. Nie każdy ma wspaniałe zarobki lub bogatą rodzine. Żyje się w "kombinacie" kto nie kombinuje ten nie żyje :D . Są odliczenie ( były :cry: ) i pożyczki w zakładzie. Jakoś się kręci.

To po co zadajesz takie pytania jak to z pierwszego Twojego postu?

Twoja powyższa wypowiedź przypomina mi z grubsza amerykańską bajkę o pucybucie który przez pięć lat pucował buty bogaczom i każdego dnia wpłacał jednego dolara do banku na procent a po 5 latach ......

A po 5 latach ożenił sie z córką miliardera....

I wszystko się zgadza oprócz żródła finansowania...

Jeśli jak piszesz "kombinujesz" i masz inne dochody to napisz prawdziwy post a nie mydlij oczu Forumowiczów tym, że masz w Dzień wypłaty 1094 zł na rękę

Więcej rzetelności w wypowiedziach proszę ....

Przemcio Przemcio, ja mam bardzo podobnie, tylko tej wiary i pożyczek z zakładu brak, no i mapy jeszcze nie mam. A dom bym chciała mieć bardzo bardziście, wszystko w środku mogłoby być najtańsze najprostsze, byle tylko wynieść się z centrum. Ha... może i mnie się uda za kilkanaście lat?...[/code]

Tak sobie to wszystko czytam i wierzyć mi się nie chce w to wszystko!!!!! ostatnio koleżanka opowiadała mi o swojej kuzynce która wybudowała się z pensji ok. + - 1000 zł miesięcznie( to zarabia mąż ona nie pracuje- wychowuje 3 dzieci ) plus zastrzyk finansowy raz w roku ok. 5000 tyś. Wspomnę jeszcze że domek dość duży i dość ładnie wykończony No chyba nawet najtańszym kosztem jest to niewykonalne...Czy jak jesteście głodni i myślicie o goloneczce-otwierając oczy jesteście już syci?????? Chyba do tych marzeń potrzebna jest jeszcze kasa!!!!!!