Przemcio13 08.10.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Jak można budować dom mając takie pobory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 08.10.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Chyba nie można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 08.10.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 A ja powiem inaczej : -wiara czyni cuda ! A czy wierzysz ? Masz już odpowiedż .... Pozdrawiam niepoprawnie optymistycznie mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 08.10.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Będę brutalnie szczery - to jest zbyt małą kwota by rozpocząć proces inwestycyjny. Chleb i coś do chleba przecież też kosztuje.... O ile nie masz innego wsparcia finansowego lub odłożonych większych środków pieniężnych to niestety ale nie wybudujesz domu.Kredyt w realnej wysokości przy takim "zabezpieczeniu" także jest poza zasięgiem. Niestety .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.10.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Przemcio podaj pełną logistykę.Znaczy koszty utrzymania, linie dodatkowego wsparcia finansowego jeżeli posiadasz (rodzinę) lub niefinansowego (przecież niekoniezcnie muszą być pieniadze).A i zasoby odsłoń, a nie ekshibicjonizm wywalisz i już po kłopocie boś usprawiedliwiony. Nie tak łatwo chłopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemcio13 08.10.2004 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Hi . Można , można . Ja tyle dostaje na rękę bez pożyczek, faktycznie to jest 690 zł. Małżonka dostaje tyle samo. Mamy 2 dzieci. Dom buduje od 1999 roku teraz jestem na etapie wylewek. Nie są to jedyne dochody. W naszym kraju można jeszcze dorobić co do kredytu, to raczej nie stać mnie na kredyt. Właśnie jak to ujeła "Osowa" "Wiara czyni cuda, a ja powiem dla chcącego nic trudnego. Trzeba tylko chcieć. Nie każdy ma wspaniałe zarobki lub bogatą rodzine. Żyje się w "kombinacie" kto nie kombinuje ten nie żyje . Są odliczenie ( były ) i pożyczki w zakładzie. Jakoś się kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemcio13 08.10.2004 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Wątek założyłem czytając kwitek z wypłaty i po dodaniu 400 zł które ściągają mi na poczet zaciągniętych pożyczek wyszło tyle. Teraz już mi przeszło i kombinuje dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 08.10.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Hi . Można , można . Ja tyle dostaje na rękę bez pożyczek, faktycznie to jest 690 zł. Małżonka dostaje tyle samo. Mamy 2 dzieci. Dom buduje od 1999 roku teraz jestem na etapie wylewek. Nie są to jedyne dochody. W naszym kraju można jeszcze dorobić co do kredytu, to raczej nie stać mnie na kredyt. Właśnie jak to ujeła "Osowa" "Wiara czyni cuda, a ja powiem dla chcącego nic trudnego. Trzeba tylko chcieć. Nie każdy ma wspaniałe zarobki lub bogatą rodzine. Żyje się w "kombinacie" kto nie kombinuje ten nie żyje . Są odliczenie ( były ) i pożyczki w zakładzie. Jakoś się kręci. To po co zadajesz takie pytania jak to z pierwszego Twojego postu? Twoja powyższa wypowiedź przypomina mi z grubsza amerykańską bajkę o pucybucie który przez pięć lat pucował buty bogaczom i każdego dnia wpłacał jednego dolara do banku na procent a po 5 latach ...... A po 5 latach ożenił sie z córką miliardera.... I wszystko się zgadza oprócz żródła finansowania... Jeśli jak piszesz "kombinujesz" i masz inne dochody to napisz prawdziwy post a nie mydlij oczu Forumowiczów tym, że masz w Dzień wypłaty 1094 zł na rękę Więcej rzetelności w wypowiedziach proszę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemcio13 08.10.2004 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Właśnie . Przepraszam, że mydle wszystkim oczy tym ile zarabiam pracując przez 8 godzin 5 dni w tygodniu, ale dodatkowe dochody to są "Fuchy" grosz czysto przypadkowy. Wyjaśniłem wcześniej dlaczego go napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 08.10.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Przemcio13- rozumiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.10.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Mój znajomy, który zakłada instalacje, mówił, że na kwitku z pracy ma 1100 zł/w przybliżeniu/ a reszta z fuch. Żona nie pracuje, dwoje dorosłych dzieci a ostatnio kupił sobie auto za 50 tys. Też bym tak chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 09.10.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Przemcio Przemcio, ja mam bardzo podobnie, tylko tej wiary i pożyczek z zakładu brak, no i mapy jeszcze nie mam. A dom bym chciała mieć bardzo bardziście, wszystko w środku mogłoby być najtańsze najprostsze, byle tylko wynieść się z centrum. Ha... może i mnie się uda za kilkanaście lat?...[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asaj 10.10.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Tak sobie to wszystko czytam i wierzyć mi się nie chce w to wszystko!!!!! ostatnio koleżanka opowiadała mi o swojej kuzynce która wybudowała się z pensji ok. + - 1000 zł miesięcznie( to zarabia mąż ona nie pracuje- wychowuje 3 dzieci ) plus zastrzyk finansowy raz w roku ok. 5000 tyś. Wspomnę jeszcze że domek dość duży i dość ładnie wykończony No chyba nawet najtańszym kosztem jest to niewykonalne...Czy jak jesteście głodni i myślicie o goloneczce-otwierając oczy jesteście już syci?????? Chyba do tych marzeń potrzebna jest jeszcze kasa!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 10.10.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Ja tak zaczynałem, że zarobki moje właśnie były rzędu 1000zł.Tylko, że ja nie brałem kredytów ale postarałem się więcej zarabiać. No i już nie jestem najmłodszy; czwórka z przodu. I dopiero wprowadzam się w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 10.10.2004 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 i tu nasuwa się pytanie: jeśli nie byłoby fuch to co by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 11.10.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 HM, My Polacy jesteśy znani z tego, ze wydajemy wiecej niz zarabiamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NB1970 11.10.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 PODAJCIE JESZCZE NIP I PESEL COBY US SIE NIE NAPRACOWAL ZBYTNIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 11.10.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 PODAJCIE JESZCZE NIP I PESEL COBY US SIE NIE NAPRACOWAL ZBYTNIO A dlaczego uważasz, że te fuchy to na czarno. Ja pracuje na etacie, a oprócz tego mam kilka umów-zleceń i wszystko legalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.10.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 1094 zł to nie tak tragicznie... mozna budować.. co prawda nie jest to budowa komfortowa, ale mozna budować. A jak sie jeszcze dołoży fuchy.. to nawet nie jest tak zle..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.10.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Nie wyobrazam sobie budowac z dochodow w rodzinie 2000 zl + jakies fuchy - no chyba ze te fuchy to 10x wiecej niz stale wynagrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts