Majka 23.10.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Kosztorysant to etat naukowy na uczelni czy techniczny? Trochę sie pogubiłam w Waszych wypowiedziach. Moj mąż pracuje na uczelni jako pracownik naukowy - robi to co lubi, tam sie realizuje, przez całe lata zarabiał grosze. Teraz zarabia nieźle, bo ma odpowiedni stopień, stanowisko, wysługę lat, duzo nadgodziń z zaocznymi. Inwestor, czasami na rodzinę zarabiają kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 27.10.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Owszem, wyrównania na uczelniach miały być, ale są i takie szkółki, które IV transzy jeszcze nie wypłaciły, a dodatkowo mają wypłacić w/g najniższej stawki w widełkach. Jak więc widać, różnie to wygląda. Wiem, że jest ponoć autonomia uczelni i tego typu sprawy są - w świetle obowiązujących ustaw - regulowane przez uczelnię w zależności od jej możliwości. I nawet na tych samych stanowiskach w różnych miastach czy szkołach zarobki mogą się znacznie różnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 07.09.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 999,10 PLN na rączkę właśnie mi spłynęło na konto - po podliczeniu rachunków parsknęłam dzikim śmiechem - to ma być ta lepsza pensja bo w sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.09.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Kasiora za fuchy...czasem ogarnia mnie pusty śmiech - jeden sąsiad zasuwa od rana do wieczora żeby opłacić złodziejski zus i podatki ,a drugi nasyła na niego urzędy prowadząc lewy warsztat od 5 lat...Albo "bez(k...a)robotny podjeżdżający po zasiłek taksówką. Ale u nas to normalka... W końcu stado baranów na to wszystko haruje nie? Choć patrząc z drugiej strony jak widzę na co idą podatki nóż sie w kieszeni otwiera -na rządowe bryki,wypłaty, klechów, itp. Bez ładu i składu. Przykład płynie z góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka111 19.09.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Trochę się zdenerwowałam Ja mam 1000-1200zł i mój mąż tyle samo. Czasami trafi się jakaś fucha ale to max 200-300zł na miesiąc i jakoś żyjemy i budujemy. Oczywiście często musimy sobie wiele rzeczy odmawiać. Syn nosi ubrania po moim młodszym bracie, ale ma 4 lata wię na razie mu to nie przeszkadza Za to już się cieszy na własny pokój Jak się mieszka na 12m2 w trójkę to ma się niezłą motywację do budowania domu. Pozdrawiam wszystkich zwykłych ludzi, którzy budują dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 19.09.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Trochę się zdenerwowałam Ja mam 1000-1200zł i mój mąż tyle samo. Czasami trafi się jakaś fucha ale to max 200-300zł na miesiąc i jakoś żyjemy i budujemy. Oczywiście często musimy sobie wiele rzeczy odmawiać. Syn nosi ubrania po moim młodszym bracie, ale ma 4 lata wię na razie mu to nie przeszkadza Za to już się cieszy na własny pokój Jak się mieszka na 12m2 w trójkę to ma się niezłą motywację do budowania domu. Pozdrawiam wszystkich zwykłych ludzi, którzy budują dom mam pytanie kto to są "zwykli ludzie ktorzy budują dom"? To jak ktoś zarabia więcej niż 1-1,2 tys. to już jest podejrzany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 20.09.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Trochę się zdenerwowałam Ja mam 1000-1200zł i mój mąż tyle samo. Czasami trafi się jakaś fucha ale to max 200-300zł na miesiąc i jakoś żyjemy i budujemy. Oczywiście często musimy sobie wiele rzeczy odmawiać. Syn nosi ubrania po moim młodszym bracie, ale ma 4 lata wię na razie mu to nie przeszkadza Za to już się cieszy na własny pokój Jak się mieszka na 12m2 w trójkę to ma się niezłą motywację do budowania domu. Pozdrawiam wszystkich zwykłych ludzi, którzy budują dom Czekaj czekaj, to jak wy za te 2000 do 2400 pln jesteście w stanie opłacić mieszkanie, media, ksiązki dla dzieci w szkole itd., no i coś trzeba jeść, ja też mam tyle mniej więcej, ale mnie w banku nawet 13 tys, nie chcieli pożyczyć bo za mało na osobę przypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts