Maciek1989 26.09.2018 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2018 Witam , jestem pare sni po zamontowaniu okien i szykuje sie do ocieplenia dpmu oraz tynkowania scian wew. Problemow niestety nie brakuje a mianowicie :Drzwi balkonowe sa oczywiscie uniesione zachowujac szczeline 11 cm na wylewke i ocieplenie, w dziure pod drzwiami wcisniety styropian ,2 kliny oraz zapiankowane , problem polega na tym ze woda mi przenika do pokoju przy ulewie od dolu i pytanie -Jak to najlepiej wykonczyc , ekipa od ociepleniq bedzie za 3 tygodnie i beda napeqmo papowac balkon jednak mnie tp bardzo irytuje i zastanawiam sie jak typowo te szczeline zalatac i zaizolowac przed papowaniem balkonu najlepiej od 2 stron poniewaz wylewka posadzki bedzie dopiero po tymkach wew a nie mam zamiaru miec qody na swierzym suficie - tu prosze was o sprawdzone pomysly .Drugi temat - oczywiscie nie ma jeszcze opiezenia balkonu i woda splywajac po murze przedostaje mi soe delikatnie do wewnatrz przez zaprawe cementowa - martwic sie tym czy to normalne i ocieplenie zniweluje ten temat? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts