gondor 08.10.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 CZeść,Mam na imię Paweł i mieszkam w Jabłonnie. Dwa dni temu złożyłem wniosek o warunki zabudowy. A wczoraj już mnie koleś nastraszył, żebym na nic nie liczył bo w Jabłonnie nie ma planu zagospodarowania przestrzennego i że ja tu nic nie pobuduję. CZy ktoś z państwa może orientuje się w tym temacie ?pozdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam K 08.10.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Cześć, nie wiem jak jest w Jabłonnie. Ja wystpowałem w Głusku, jeśli to ta Jabłonna niedaleko, o warunki zabudowy przed zakupem działki. W Głusku, który w sumie jest Lublinem nie ma planu zabudowy szczegółowego, stąd wymagało to uzgodnień ale załatwiłem to w ciągu kilku miesięcy. Jeśli masz jakieś szczegółowe pytania to napisz. Dostałem warunki zabudowy działki rolnej w całości przeznaczonej pod zabudowę jednorodzinną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 08.10.2004 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 No cóż co za różnica która Jabłonna- a jeżeli chodzi o WZiZT ,kórych nie Masz w swoim rejonie - bądź pełen optymizmu - u mnie też planu zagospodarowania do tej pory niema , a jednak WZiZT otrzymałem - Musisz jednak spełniać pewne warunki określone w ustawiea będzie szansa w terminie 1 --- 3 m-cy otrzymać , bo bez tego jak Sam Wiesz nic nie wskurasz - powodzenia - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondor 11.10.2004 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Hm... wszedłem na grupę Chotomowską... myślałem, że odrazu określę się geograficznie ale to chyba nie tak działa. Chodzi o tę Jąbłonnę koło Legionowa, Chotomowa...Pani zapowiedziała mi 3 miesiące... niewyjęte...Pozdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts