majjjlenka 27.09.2018 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Jestem w trakcie budowy, poszukuję drzwi stalowych dwuskrzydłowych, ze dostawką otwieralną - wiem, że to nie nieekonomiczne rozwiązanie, ale tak musi być i koniec... Proszę o poradę, drzwi której firmy biorąc pod uwagę stabilność, szczelność, jakość będą najodpowiedniejsze w przypadku drzwi dwuskrzydłowych z dostawką otwieralną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 12.10.2018 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2018 Z podanych wyżej firm ja osobiście szedłbym w Wikęd ale w serię Termo Prestige Lux. Oczywiście ze względu na ościeżnicę Termo pod ten model w standardzie, który zapewni odpowiednią sztywność. Pozostałe firmy też spełniłyby wymagania, tylko nie piszesz nic szczegółowo na temat tego czego konkretnie oczekujesz od drzwi, gdzie na być montaż itd, bo takie oczekiwania, że drzwi mają być: tanie, szczelne, ciepłe, ciche, antywłamaniowe to ma każdy i każdy marketingowiec odpowiednio to wyeksponuje w katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts