wg39070 28.09.2018 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Ja 2 lata wynajmowałem mieszkanie 100m2 gdzie sypialnia była na poddaszu, strop z płyt osb, wchodziło się po schodach ale po 2 stronach miałem otwarte powierzchnie, także ciepło idąc do góry, trafiało do sypialni. Tam było 35m2 ze skosami, dobrze ocieplone, zawsze +2 stopnie więcej niż na dole gdzie było grzane. Gościu, usuń ten badziew (skopiowany) ze stopki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 28.09.2018 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Gościu, usuń ten badziew (skopiowany) ze stopki! Jaki badziew, gościu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 28.09.2018 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2018 No i po co piszesz jakie masz problemy? Skomentuj coś. Napisz coś merytorycznie. Następny mądry inaczej, czyli pokolenie smartfonowe. Ludzkość idzie ku upadkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 28.09.2018 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2018 (edytowane) Rozumiem że posty nie związane z tematem na temat baterii dotyczą starych domów ? Bo nowych domach w żaden sposób to nie dotyczy bo dla mnie nawet 100% podwyżka prądu oznacza w dalszym ciągu mniejsze rachunki za ogrzewanie w porównaniu do bloku i M4 i 52m2. No może mój dom nie nowy bo budowany 8 lat temu Edytowane 28 Września 2018 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 28.09.2018 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Bo nowych domach w żaden sposób to nie dotyczy bo dla mnie nawet 100% podwyżka prądu oznacza w dalszym ciągu mniejsze rachunki za ogrzewanie w porównaniu do bloku i M4 i 52m2. Jednak lepiej płacić tyle co teraz, niż 100% więcej. Tę kasę lepiej wydamy, niż na wygody mafii urzędniczej. Ponadto wolę te PLNy sam zmarnortrawić, niż oddać bandzie nierobów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.09.2018 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2018 Kolejny który nie potrafi napisać coś merytorycznie. Merytorycznie znaczy na temat. Bo może słowo "merytorycznie" za trudne. Ludzkość idzie ku upadkowi. Zmień smartfona bo ten, którego używasz ma cienkiego procka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.09.2018 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2018 Zmień lekarza bo ten co teraz cie leczy to oszust. Marny jednak ten twój procek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 29.09.2018 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2018 Off-top się zrobił już dawno ale autor jakiś czas temu przestał się tu udzielać, Mam on-grid ale aku NI-Fe już prawie w drodze i inwerter off-gridowy też. To wszystko przez mój ZE. Napęcie w sieci mi lata od 180V do 260V i nic z tym nie robią przez co inwerter mi się ciągle wyłącza. Pracownik ZE mi powiedział że moja linia zasilająca jest na uboczu i zasila domki letniskowe więc jej modernizować nie będą. Linia zasilająca to 4 kable aluminiowe pamiętające czasy elektryfikacji wsi. W kilku miejscach na odcinku 5 metrow ma po 3 łączenia na zakładkę. Podaj specyfikację, jeśli możesz. Jestem ciekaw, cen także... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.09.2018 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2018 (edytowane) ArturekŚwiat nie tylko się kręci przy twoim PC i papieroskach. Robienie wsztkiego aby CO było za grosze i wywalanie na papierosy tyle co ja prawie na CO,CWU, prąd, wodę,śmieci ochronę,ubezpieczenie domu, podatki za dom i grunt,. Jeśli chcesz się chwalić oszczędnością to za cienki jesteś. @kubson /6591 Faktycznie cena zaporowa kiedyś o nich myślałem ale....Blok na AGM idzie zrobić za 1/4 ceny am teraz 217 Ah 24V za ok 2200zł Edytowane 30 Września 2018 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mendium 01.10.2018 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Patrz a ja mam gaz na działce i się zastanawialem A efekt zastanawiania: A może wydawało mi się jedynie,że się zastanawiam ? Czy ten zestaw sprzętów - sposób grzania będzie spełniał wymogi programu czyste powietrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 01.10.2018 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 (edytowane) Czy ten zestaw sprzętów - sposób grzania będzie spełniał wymogi programu czyste powietrze? Nie wiem,nie znam się ale wtedy to był i jest dalej najtańszy sposób na ogrzewanie,nie gaz,nie węgiel tylko prąd. Jestem przeciwny jakimś programom pomocowym w nowych domach,w starych na modernizację owszem ale w nowych domach powinny być nawet kary za bezmyślność niż kolejny program bezmyślność plus z mojej kasy. Stać kogoś na budowę domu czy plodzenie X dzieci to powinno go stać na utrzymanie tego domu tak jak te X dzieci a nie na krzywy ryj... A zakaz paliw stałych do nowych domów od dawna powinien być wprowadzony. Edytowane 1 Października 2018 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mendium 03.10.2018 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Zauważ, że wszystkie programy pomocowe od państwa dla obywatela powodują wzrost cen materiałów i robocizny. Przykładów jest wiele. Skoro jest więcej kasy na rynku i klient może więcej zapłacić to czemu właściwie tego nie wykorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts