Kama88 28.09.2018 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Witam, chcę tanim kosztem urządzić kuchnię. Mam w planach zakup najtańszych mebli kuchennych - biały mat - i przerobienie ich na (wysoki) połysk. Pytanie, czym??? V33 ma tylko kolory, nie ma tam żadnego lakieru. Zależy mi żeby nie przygotowywać powierzchni przed, nie zdzierać warstw aż do drewna itp., jedynie odtłuścić. Drugie pytanie, z głupszych, ale trudno - czy da się postawić lodówkę wolnostojącą, jedna na drugiej? Ew. jak to do ściany przymocować? Jak już wspomniałam, budżet mocno OGRANICZONY, to ma być prowizorka, robione wszystko samemu. Prawdziwy remont pewnie na emeryturze, jak się dorobię, bo w pierwszej kolejności wolę zrobić salon i łazienkę. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 28.09.2018 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2018 ja mam od 2002 roku kuchnie kupioną na jarmarku, nie wiem czy to nie z paździeża, może sa pewne niuanse na dwóch często używanych drzwiczkach, ale jak za 3000zł jak na tamte czasy to wg mnie trzyma się az za dobrze, czesto ludzie nawet wyrzucaja takie kuchnie w niezlym stanie, to moja sugestia, zrób jak uwazasz. ewentualnie widziałem tu gdzięs temat o samemu robionej kuchni, chyba sie zamawia gotowe wszystko tak jak stolarz i samemu sklada, poczytaj, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts