Wit 08.10.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Mam 14 punktów. W moich okolicach za punkt fachowcy biorą ok. 80zł. Ile płaciliście za całość instalacji (bez białego montażu) włączając robociznę i materiał?Ja mam ofertę na 14 punktów za 3000 zł. Wydaje mi się drogo. Czy słusznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 09.10.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Nie wiem jak w Przemyślu, ale ja płaciłam w sierpniu 2003r. za instalację wodną wyciągniętą na 4-ech kondygnacjach do kuchni, pralni, kotłowni, 5 łazienek i 2 wc z cyrkulacją ciepłej wody 1500,-zł. A za rozwinięcie c.o. z podłączeniem 33 grzejników i rozdzielnią z elektrozaworami 2440,- z VAT w sierpniu tego roku. Wszystko lutowana miedź. materiałów nie można porównywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wit 09.10.2004 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Czy Twoje ceny są z materiałem? Ceny podane przeze mnie obejmują materiał i robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 09.10.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Tylko robocizna. Materiał kupuję sama. Wtedy wiem co mam. Robię tak od czasu, gdy tynkarz przywiózł przeterminowany tynk i jeszcze dodawał o 20% więcej wody, niż było napisane w instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts