tukan1988 30.09.2018 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Witam, chciałbym się poradzić Państwa odnośnie wykonania gładzi gipsowych na tynkach cementowo wapiennych. Budynek wykonany w nowym budownictwie, tynki są równe bez zastrzeżeń. Mój dylemat to jakość wykonania przez wykonawcę gładzi. ściany zaciągnięte już 4 razy bo podobno po 3 było źle, niestety po dotarciu widać liczne rysy po docieraniu, jakieś dziurki i jakby niedotarte miejsca. Proszę oceńcie to po zdjęciach bo może ja już przesadzam i za dużo oczekuję. Dodam że gładzie jeszcze nie malowane ani gruntowane. Aha te ciemne rysy to ołówek ponieważ zacząłem zaznaczać miejsca gdzie sa niedociągnięcia ale jest tego tak dużo że chyba by mi ołówka brakło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 30.09.2018 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2018 to wszystko jest do poprawki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 01.10.2018 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 On chyba ta gładź pistoletem lakierniczym nakłada.. skoro niby jest tyle warstw a tynk nadal prześwituje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kozubizna 14.10.2018 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2018 Tu gladz polozona jest gora dwa razy jakims finiszem, swiadcza a tym te rysy najprawdopodobniej piasek ktory byl w tynku, no ewentualnie ktos nie potrafi gladzi mieszac lub nie myje narzędzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts