Sandek 30.09.2018 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Panie i Panowie, powiedzcie mi w jaki sposób macie poprowadzone przewody z Waszych kolektorów słonecznych / paneli fotowoltaicznych z dachu do ... zbiornika ? Czy przewody są wpuszczane np. kanałem wentylacyjnym czy inną drogą ? Pytam dlatego, że jestem tuż przed wylewkami i tak sobie myślę czy by nie iść do przodu i nie zrobić kanału instalacyjnego, tzw. szachtu, łączącego poddasze (strych) z kotłownią - mam w pionie taką możliwość. Mój domek to budynek jednorodzinny z poddaszem użytkowym, dach - dachówka betonowa, pełne deskowanie. Dziękuję za wszelkie opinie, sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAPczyn 01.10.2018 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Bardzo dobry pomysł by zawczasu postawić dodatkowy kanał na rury i przewody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts