hudy8 01.10.2018 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Cześć. Zabieram się za ocieplenie dachu. Najpierw jednak muszę zrobić przestrzeń wentylacyjną między wełną a deskami. Próbowałem sznurowania jednak zauważyłem że sznurek dość mocno się ugina więc przykręciłem listewki do desek a do nich przypinam siatkę elewacyjną. Ale nie o to chciałem zapytać. Zastanawiam się jak zrobić przestrzeń wentylacyjną przy oknie dachowym. Nie mam pojęcia jak to ugryźć. Okno jest praktycznie na całą szerokość między krokwiami także obok niego nie ma na to miejsca. Myślałem też by wywiercić otwór w krokwi nad oknem by powietrze wchodziło nad okno z pola między krokwiami które są obok. Może macie jakieś patenty jak to wykonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hudy8 12.10.2018 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2018 Nie ma Panowie na to sposobu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Di. 12.10.2018 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2018 pewnie jest, jakbys zapytal w dziale "dachy" to moze jakis fachowiec by cos podpowiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hudy8 12.10.2018 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2018 Pomyślałem że napiszę w ogólnym bo trochę tu z dachu, trochę z izolacji i trochę z drzwi i okien. Z każdego działu po trochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszak 13.10.2018 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2018 Pomyślałem że napiszę w ogólnym bo trochę tu z dachu, trochę z izolacji i trochę z drzwi i okien. Z każdego działu po trochu Może na youtube poszukać na kanale "gipskartonitd"? Zdaje się, że tam gdzieś było pokazywane jak wykonać takie wykończenie okien dachowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts