remus1108 01.10.2018 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 (edytowane) Mam do ocieplenia sciane szczytowa. Pytanie mam takie czy styropian ktory wloze miedzy sciane szczytowa a membrane powinien dotykac trj membrany czy mam zostawic mala przwrwe? Jak bedzie przerwa to czy nie powlatuja tam owady? Edytowane 1 Października 2018 przez remus1108 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remus1108 01.10.2018 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 na czerwono oznaczylem membrane - ugieta przed wlozeniem styropianua wypukla po wlozeiu styropianu - teraz pytanie mam takie. Czy jak bedzie wypukla to jakies skropliny poplyna w kierunku krokwi? i czy mogajej jakos zaszkodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 07.10.2018 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Folia powinna być montowana w lekkim zwisie. Wypychanie folii do góry to błąd. Po pierwsze skropliny będą spływały do kontrłat i tu możliwy przeciek po gwoździach. Po drugie zawęża się szczelina wentylacyjna w tym polu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts