remus1108 01.10.2018 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Witam.Jaka tasme polecacie do polaczenia stykow membrany dachowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 01.10.2018 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Ja miałem Corotopa, taki sobie. Ten do klejenia znaczy się, bo ten do naprawy to już trzymał mocno. Kup szeroką taśmę, te wąskie mimo że mają silny klej to powierzchnia styku jest za mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek87 02.10.2018 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2018 Te taśmy bardzo słabo trzymają, przynajmniej u mnie. W końcu kupiłem jakiś najtańszy klej do folii/membrany dachowej - to trzyma na beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts