ek030217 02.10.2018 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2018 Witam, Mam pytanie bo jestem laikiem. Mam założony rozdzielacz Prandelli RP-basic. Ale nie jest wykorzystany w pełni bo mam 7 obiegów i jedno gniazdo na wyjściu i na powrocie nie jest wykorzystane. Rozumiem że nie grozi to zalaniem, bowiem gniazda fabrycznie są zabezpieczone i dopiero włożenie adaptera z rura otwiera gniazdo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 02.10.2018 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2018 Dobrze rozumujesz. Ja mam na parterze 12-to sekcyjny z jedną wolną sekcją. Jest zaślepiona jak napisałeś. Wszystko działa prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 02.10.2018 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2018 Nie wiem jak to wygląda, ale żebyś tam miał coś wkręcone, a nie plastikowa zaślepka żeby tylko w czasie transportu i montazu nic nie wpadłlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts