devil3000 04.10.2018 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2018 (edytowane) Witam, kupiłem kominek Oliwia 18 kw z drugiej ręki. Człowiek kupił go ze strony kratki.pl. Ma on dolot powietrza z zewnątrz do którego będę prowadził rurkę fi 150 z przepustnicą. Od dołu zaś ma on otwory a dokładnie 31 sztuk, są one do opcji która jest w tym wkładzie a polega na tym, że popiół można nimi zrzucać do piwnicy przez wcześniej zamontowaną rurkę i przepustnicę oczywiście do jakiegoś pojemnika. I teraz moje pytanie czy jak nie korzystam z opcji popiół do piwnicy to nie powinienem zakleić tych otworów żeby mi nie zabierały tlenu z domu ? tylko z dolotu z zewnątrz. a tu adres fotki otworów https://zapodaj.net/7107146d8624d.jpg.html Edytowane 4 Października 2018 przez devil3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts