wekoslaw 04.10.2018 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2018 Witam.Padł mi kocioł po ponad 10 latach eksploatacji był to hef 25kw na ekogroszek.Chciałem się poradzić jak od tego czasu technologia się rozwinęła a co za tym idzie co warto teraz kupić? Sam zacząłem szukać czegoś uniwersalnego na kilka paliw i znalazłem kotły firmy termostal,ma ktoś o nich jakieś zdanie?Mieszkam na wsi więc biomasa była by łatwo dostępna gdyby węgiel zaczął kosztować 2tys./1t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radik81 04.10.2018 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2018 Skamp-PV, Klaster, Sztoker. https://sekom-pleszew.com.pl/kotly-c-o/Pisz do kolegi z tego forum @Jarecki79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 05.10.2018 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2018 W małych kotłach inna biomasa niż pelet kiepsko się pali , sa zbyt cienkie , a i z peletem bywają kłopoty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts