rufusowaty 06.10.2018 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2018 Witam Może ktoś miał podobny problem, mianowicie, zakupiłem działkę nie uzbrojoną, uzyskałem warunki na przyłącze prądu i pozostało mi tylko czekać na podciągnięcie linii energetycznej do mojej działki, po długim czasie skontaktował się ze mną przedstawiciel firmy zewnętrznej (podwykonawca Taurona) że chcą mi postawić słup. Spotkałem się z nim na działce, pokazał mi mapę z projektem linii ustaloną przez Tauron gdzie słup ma zostać postawiony (miejscem docelowym miał być róg działki zaraz przy granicy obok istniejącego wjazdu na działkę) zgodziłem się bo w niczym mi to nie kolidowało, podpisałem protokół. Zapytałem się kiedy zamierzają działać, miało być jak najszybciej. Na następny dzień wracam z pracy, podjeżdżam na działkę i zbladłem, słup stał ale postawili go metr obok granicy na przeciwko wjazdu :| w tym momencie nie ma możliwości aby wjechał tam sprzęt budowlany. Jak wygląda procedura przestawienia tego słupa bo ewidentnie nie jest postawiony zgodnie z założeniami. Zgłosić to do ZE czy do podwykonawcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 06.10.2018 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2018 Zgłosić podwykonawcy - to oni źle postawili słup więc oni myszą go przestawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts