ezg2014 07.10.2018 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Mam w planach wydzielić część ogrodu plastikowym ekobordem , posadzić rośliny i resztę wysypać korą. W celu przygotowania ziemi wynająłem glebozgryzarkę, która nie dawała rady ruszyć ziemi. W ogrodzie ma dość kiepską sytuację. Po budowie rozrzuciłem ziemię z fundamentów, wyrównałem i posadziłem trawę. Po kilku latach mam szczątki trawy i głównie mech i chwasty. Glebozgryzarka zostawiała tylko ślady na ziemi. Myślałem, że robię coś źle, ale człowiek z firmy (od której pożyczyłem urządzenie) też nie dał rady i stwierdził, że może trzeba by użyć większej glebozgryzarki. Co robić? trzeba użyć czegoś większego, cięższego? Nie ukrywam, że chciałbym to zrobić we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.10.2018 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Trzeba pracować z mocniejszą glebogryzarką.Jaką miałeś wypożyczoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ezg2014 07.10.2018 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Właśnie nie wiem. Nie zwróciłem uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miachlbyk 16.10.2018 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Mocniejsza maszyna załatwi sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 17.10.2018 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Mam w planach wydzielić część ogrodu plastikowym ekobordem , posadzić rośliny i resztę wysypać korą. W celu przygotowania ziemi wynająłem glebozgryzarkę, która nie dawała rady ruszyć ziemi. W ogrodzie ma dość kiepską sytuację. Po budowie rozrzuciłem ziemię z fundamentów, wyrównałem i posadziłem trawę. Po kilku latach mam szczątki trawy i głównie mech i chwasty. Glebozgryzarka zostawiała tylko ślady na ziemi. Myślałem, że robię coś źle, ale człowiek z firmy (od której pożyczyłem urządzenie) też nie dał rady i stwierdził, że może trzeba by użyć większej glebozgryzarki. Co robić? trzeba użyć czegoś większego, cięższego? Nie ukrywam, że chciałbym to zrobić we własnym zakresie. Wypożycz glebogryzarkę separacyjną z napędem hydraulicznym, ta nie klęka. Sąsiad taką robił, aż miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts