Robaczywy 08.10.2018 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Hej, Dzisiaj minął pierwszy dzień montażu. Ogólnie nie mam większych zastrzeżeń, ale.. Bardzo się zdziwiłem jak się zorientowałem, że taśma wewnętrzna i zewnętrzna to dokładnie to samo. Montażysta twierdzi, że to taśma uniwersalna i że wszystko jest jak najbardziej ok. Co Wy na to? Tego się zupełnie nie sodziewałem, Owa tasma to MULTI-TEC SMART W firmy STRATOFOLIO. Będę wdzięczny za Wasze opinie.tutaj karta techniczna; http://stratofolio.com.pl/wp-content/uploads/2017/05/MULTI-TEC-W-2018_03-TDS.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 09.10.2018 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Bardzo się zdziwiłem jak się zorientowałem, że taśma wewnętrzna i zewnętrzna to dokładnie to samo. Montażysta twierdzi, że to taśma uniwersalna i że wszystko jest jak najbardziej ok. Co Wy na to? To folia o zmiennej wartości Sd. Z tą uniwersalnością to monter przesadził, ale jest ok. Podobne folie mają w ofercie wszystkie firmy zajmujące się sprzedażą materiałów uszczelniających stosowanych w montażu okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okse 09.10.2018 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 zresztą masz o tym napisane dokładnie w karcie produktu do której link zamieściłeśdo stosowania wewnątrz jak i na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robaczywy 09.10.2018 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Hej, dzięki. Widziałem, że jest napisane, że wewnątrz i na zewnątrz, chciałem raczej sie dopytac czy to dobry produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts