Jotbe85 09.10.2018 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 My już po budowie, ale Drodzy forumowicze bardzo proszę o pomoc. Mój blokowy mąż wylał do zlewu w kotłowni smar z kosiarki . W całym domu czuć chemia a zlew w kotłowni się przytkał. Jak się pozbyc tego smaru z rur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 09.10.2018 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Smar z kosiarki to pewnie ojej. Ja bym próbował to rozpuścić płynem do mycia silników samochodowych. Jest to silny detergent, radzi sobie ze wszystkimi tłuszczami. Kupić go można w sklepach z częściami samochodowymi i pewnie na stacjach benzynowych. Ja tym myję okap w kuchni i świetnie rozpuszcza tłuszcz. Co do zlewu trzeba go najpierw jakoś przetkać, aby był chociaż trochę drożny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 10.10.2018 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 My już po budowie, ale Drodzy forumowicze bardzo proszę o pomoc. Mój blokowy mąż wylał do zlewu w kotłowni smar z kosiarki . W całym domu czuć chemia a zlew w kotłowni się przytkał. Jak się pozbyc tego smaru z rur. Sie Ci ekolog trafił. W każdej gminie jest coś co się nazywa PSZOK - Punktu Selektywnego Zbierania Odpadów Komunalnych. Możesz tam jako mieszkeniec oddać wszystkie niebezpieczne rzeczy, przepalone oleje, stare farby, baterie czy kanapę. Warto skorzystać a nie wylewać "za płot". Nie próbowałąs przypadkiem tego kretem potraktowac? To mogło narobić gorszych spustoszeń. Jak któryś odpływa jest zupełnie niedrożny to tylko żmijka i probować przepchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 10.10.2018 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Rozebrać syfon pod zalewem, przeczyścić z oleju, skręcić ponownie i dopiero wtedy stosować chemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts