grapsik 10.10.2018 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Witam. Mam problem - rozplanowałam kuchnię (pierwszy raz w życiu, proszę o wyrozumiałość) i w momencie w którym dotarłam do końca ciągu szafek zorientowałam się, że z brzegu ma być zmywarka w zabudowie. I tu pojawia się problem - w jaki sposób bok po lewej stronie od zmywarki (będący zewnętrznym bokiem całej zabudowy, widocznym w salonie), można przymocować, żeby nie przesuwał się ani bok, ani zmywarka? U góry, nad zmywarką jest miejsce nawet na cały wieniec, bok mogę również przymocować do ściany za pomocą dwóch łączników budowlanych...ale czy to wystarczy? Będę wdzięczna za wszystkie pomysły i rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 10.10.2018 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Wystarczy mocowanie jak opisałaś. W razie potrzeby możesz też użyć małego kątowniki metalowego i od środka zamocować bok przy przedniej krawędzi do podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapsik 11.10.2018 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts