ko11 10.10.2018 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Witam. zamontowano mi brame segmentową hormann bardzo nisko tz prowadnice bramy sa zaraz za nadprożem o okolo 50 cm od sufitu co bardzo dziwnie wyglada i niemniej jednak przeszkadza bo jest to na wyskokosći 2.2 m i moje pytanie czy jest możliwość montażu bramu blizej sufitu ?? dla mnie to dziwnie wygladało jak to zobaczyłem ale teraz byl kier.bud. i stwierdzil ze wyglada to fatalnie reklamować ten montaż czy poprostu nie da sie inaczej tej bramy zamontowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 10.10.2018 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 prowadnice są na wysokości (lub jakieś 2-3cm wyżej, niż górna krawędź najwyższego panelu. jak chcesz pod sufitem, to musisz kupić wyższą bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.10.2018 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2018 reklamować ten montaż czy poprostu nie da sie inaczej tej bramy zamontowac Inaczej się nie da. Brama ma swoje mechanizmy i tylko w okreslony instrukcją sposób mogą one być zamontowane. Tu nie ma dowolności. Tzn. da się, ale trzeba kupić bramę z wysokim prowadzeniem (często dużo droższe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okse 11.10.2018 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2018 prowadnice są na wysokości (lub jakieś 2-3cm wyżej, niż górna krawędź najwyższego panelu. jak chcesz pod sufitem, to musisz kupić wyższą bramę [ATTACH=CONFIG]420081[/ATTACH]Może nie wyższą bramę tylko wyższe jej prowadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.10.2018 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Może nie wyższą bramę tylko wyższe jej prowadzenie Czasem może się okazać, że wyższa brama (np. typowa) wyjdzie taniej niż wyższe prowadzenie.. Ale teraz dla "ko11" to już w zasadzie "popij wodą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts