ALF 09.10.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Czy zabijaliście na zimę okna i drzwi? ( stan surowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 09.10.2004 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 mam tak zamiar, same deski, bez żadnych folii, musi przecież być wymiana powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Husy 09.10.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Ja takze planuje zabic ale podestami po ktorych teraz chodze na poddaszu (strop drewniany), ostatnio zauwazylem ze pasuja idealnie w otwory okienne. Wiec bede montował, tylko jeszcze nie wiem kiedy by wypadalo zacząć? Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.10.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Nie zabijałem, przez zimę wszystko świetnie przewiało mrożnym powietrzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 09.10.2004 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 To zależy, czy masz cos do ochrony w domu czy nie. Jak nie ma okien, połaciaków ni innych rzeczy możliwych do ukradnięcia to nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KURA 09.10.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Zostały nam łaty, więc zrobiliśmy z nich ramiaki w kształcie okna na to nabiliśmy folię i wstawiliśmy w otwory okienne. Były nieszczelne, więc mroźne powietrze przedzierało się do wnętrza i tworzyło wentylację. Zaznaczam, że nie zabezpieczały przed złodziejami. Natomiast, drzwi były stare z odzysku na czas budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 09.10.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Zasłoniłem wszystkie otwory ramiakami z folia. Prześwity umożliwiały swobodną wymianę powietrza lecz jednocześnie były zbyt małe by dopuścić do zalania pomieszczeń deszczem czy też zasypania śniegiem. Wykonanie tych zasłon nie było ani kosztowne ani też pracochłonne.Z perspektywy czasu twierdzę, że było to pożyteczne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał_B. 09.10.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Już zabiłem wszystkie okna z wyjątkiem jednego na piętrze dla wętylacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek_Ewa 09.10.2004 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Ja na ramki drewniane naciągnąłem folię i wstawiłem w otwory okienne.Natomiast otwory drzwiowe nie zastawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 11.10.2004 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Zabiłem dechami,niezbyt szczelnie.Zrobiłem drzwi ,kupiłem zawiasy,skobel i kłódkę.Jest to nieszczelne-przewieje,a nikt sobie z domu nie zrobi toalety czy meliny.No i dzieciaki sąsiadów nie zrobią sobie nic złego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts