Nervil18 11.10.2018 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Witam Czy w podbitce metalowej trzeba montować kratki wentylacyjne ? mój wykonawca twierdzi że nie bo nie jest ona na tyle szczelna . Co Wy o tym sądzicie ? Jeżeli jednak uważacie że trzeba ją wykonać to w jaki sposób to zrobić ? Jedyne co znalazłem w sklepach to kratka wentylacyjna do kominów, kwadratowa . Niestety będzie ona wyglądała koszmarnie w podbitce . Zaznaczę że podbitkę mam w kolorze grafitowym . Ciężko jest cokolwiek znaleźć w tym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 11.10.2018 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Przecież są systemowe kratki po co wyważać otwarte drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.10.2018 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Witam Czy w podbitce metalowej trzeba montować kratki wentylacyjne ? mój wykonawca twierdzi że nie bo nie jest ona na tyle szczelna . Co Wy o tym sądzicie ? Jeżeli jednak uważacie że trzeba ją wykonać to w jaki sposób to zrobić ? Jedyne co znalazłem w sklepach to kratka wentylacyjna do kominów, kwadratowa . Niestety będzie ona wyglądała koszmarnie w podbitce . Zaznaczę że podbitkę mam w kolorze grafitowym . Ciężko jest cokolwiek znaleźć w tym kolorze. Jaka metalowa podbitka,jakie kratki wentylacyjne, z jakiego to metalu oświeć mnie bom ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nervil18 11.10.2018 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2018 podbitka kupiona w firmie która zajmuje się produkcją pokryć dachowych . Jest to podajże trapez T 6 lub T 7. Niestety nie wykonują gotowych przetłoczeń z dziurkami. Wiem że podbitki z PCV mają gotową wentylacje która jest wykonana w postaci otworów co któryś tam arkusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts