donkacper 15.10.2018 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Tylu użytkowników pomp na forum i nikt nie poleca żadnego instalatora? poszukuję kogoś głównie od pomp powietrze-woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 21.10.2018 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Zadzwoń do dystrybutora . Poda Ci kto w twojej okolicy montuje i serwisuje . Przy okazji sprawdzisz sprawność działania firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NC_PC 21.10.2018 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Tylu użytkowników pomp na forum i nikt nie poleca żadnego instalatora? poszukuję kogoś głównie od pomp powietrze-woda Zapraszam do mnie montujemy pompy w całej polsce. Także województwo łódzkie./ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant marki Buderus 25.10.2018 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Witam, Jeżeli jest Pan zainteresowany montażem pompy ciepła, zachęcam do kontaktu z jednym z naszych Autoryzowanych Instalatorów działających w Województwie Łódzkim. Kontakt do niego można znaleźć na stronie http://www.buderus.pl. Znajduje się tam wyszukiwarka na podstawie lokalizacji. Możliwy jest również kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta (BOK) tel. 801 777 801 lub poprzez formularz kontaktowy: http://www.buderus.pl/kontakty/formularz-kontaktowy.html Przy okazji zachęcam do zapoznania się z ofertą pomp ciepła marki Buderus z rodziny Logatherm, która znajduje się na stronie internetowej: http://www.buderus.pl/produkty/kategorie-produktow/pompy-ciepla/.Chętnie odpowiem na ewentualne dalsze pytania. Pozdrawiam, ________________________________ Konsultant marki Buderus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 27.10.2018 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Jak masz dylemat, to poczytaj https://blog.karbon.com.pl/pc-powietrzna/powietrzna-czy-gruntowa-pompa-ciepla-oto-jest-pytanie/ Jak PC ? gruntowa czy powietrzna A może powietrzna i panele PV w cenie niższej niż gruntowa . I ogrzewanie za darmo. A co do trwałości .Obecnie stopień skomplikowania PC jest dość duży . Psuja się i PC PW i gruntowe . PC to nie tylko układ termodynamiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna177 14.09.2021 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Ja polecam firmę Emermag z Łodzi. Dobry kontakt na każdym etapie i pomoc w doborze urządzeń. Czas oczekiwania na zamówienie co prawda kilka tygodni jednak sam montaż bardzo sprawny, wszystko działa bez problemu od ponad roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-voymar- 14.09.2021 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Zapraszam do mnie montujemy pompy w całej polsce. Także województwo łódzkie./ Wszystko Git CNC nasuwa się tylko pytanie które jakiś czas temu zamieścił Forumowicz. A mianowicie co do montażu PC to z tobą problemów nie ma .Miła obsługa ,doradztwo itd. Problem pojawia się gdy tą PC trzeba serwisować lub co gorsze usunąć awarię ( jeżeli ona nastąpi ) Wtedy pojawia się problem .Nie odbierasz tel. i zbywasz klientów. Ja tego nie wiem lecz czytałem o tym ,bo to twój klient zamieścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-voymar- 14.09.2021 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Ja polecam firmę Emermag z Łodzi. Dobry kontakt na każdym etapie i pomoc w doborze urządzeń. Czas oczekiwania na zamówienie co prawda kilka tygodni jednak sam montaż bardzo sprawny, wszystko działa bez problemu od ponad roku. Dobre- jeden post i to jeszcze rejestracja 5 min temu i polecenie firmy. Do Widzenia Panie instalatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_karolina_ 02.12.2021 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Od siebie mogę polecić firmę Eko Pompy Ciepła Końskie. Co prawda są ze świętokrzyskiego, ale w łódzkim też montują. Umieją doradzić i pomóc w wyborze odpowiedniej mocy pompy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts