pawel. 11.10.2018 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Witam. Miesiąc temu postanowiłem ocieplić balkon. Wpadłem na pomysł że obmuruje balkon dookoła cegłą czerwoną, stawiając ją na boku (tym 6 x 25cm). W środek położę styropian i zrobię wylewkę. Może byłoby ok ale wylewka na styropianie pracuje a cegła jest sztywna. W konsekwencji wzdłuż cegieł powstało pęknięcie. Obawiam się że będzie w to pęknięcie dostawać się woda a mróz będzie niszczył moją prace. Co teraz z tym zrobić.?? Odkuć cegły, zastąpić je styropianem i obrobić klejem.?? Czy zasmarować pęknięcie jakimś klejem.?? Ale nadal wylewka będzie pracować a cegła nie. Poradźcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel. 11.10.2018 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2018 (edytowane) Edytowane 11 Października 2018 przez pawel. zdublowane zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strusp 21.10.2018 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Wywal te cegły. Jak obłożysz styropianem nie tylko górę ale również boki oraz dół to dopiero będziesz miał ocieploną płytę balkonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts