TheArt 12.10.2018 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2018 Cześć mam na podłodze terakotę z PRLu, trzyma się jak diabli, oderwało się ledwie dwa romby przez tyle lat. Czy odnawiał ktoś podłogę w łazience? Czy warto użyć farb do podłóg? Myślałem o żywicy epoksydowej ale jej cena skutecznie odwiodła od tego pomysłu. Farby do renowacji jeszcze jakoś przełknę choć i tak wydaje się to drogo bo wychodzi 2l na 10m2 a 2l to koszt 120zl. Biorąc pod uwagę że nowy gres mogę kupić za 15zł/m2 to średnio mi się to podoba no ale przemawia za tym szybkość i łatwość. Skoro już mowa o płytkach to kupiłem na ściany fajne płytki 20x50 i chciałbym uzyskać z nich gładką taflę, brat tak ma i wygląda to świetnie a w necie czytam że bez fug nie wolno kłaść więc już nie wiem, brat fug nie ma i nic się nie dzieje za to wygląd elegancja francja. Co o tym myslicie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TheArt 12.10.2018 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2018 zyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TheArt 13.10.2018 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2018 to forum umarlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts