yarpenowski 12.10.2018 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2018 Witam, mam pytanie jak w temacie, na placu boju zostały w sumie 2 dachówki - Braas Turmalin Antracyt Angoba i Erlus Linea Czarny Mat. Różnica na poziomie ~3k.Braasa sprzedaje się dużo więcej, opinia generalnie dobra. Erlusa u nas mało, choć teoretycznie jedna z lepszych dachówek. Ktoś miał podobne rozterki i wybrał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszpawlik 20.02.2019 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Dzień dobry.Czy mogę zapytać co Pan wybrał? Stoję obecnie przed tym samym wyborem. Również spotkałem się z tą samą opinią, że Erlus obecnie najlepszy w swojej klasie. Lecz zastanawiam się również nad Brass Turmalin - z jednego powodu, możliwości wymiany części pokrycia w przyszłości na dachówkę fotowoltaiczną pasującą do Turmalin.Z góry dzięki za informację.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts