MZel 06.08.2002 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 Mozecie polecic jakies dobre systemy rynnowe? Co sadzicie o "plastikowych"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 06.08.2002 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 Mam plastiki Marley "miedziane" po pierwszym "sezonie" OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 06.08.2002 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 Własnie zakładam brązowego Marleya. Rozważałem jeszcze Braasa i Gamrata. Metalowych nie zakładam, bo boję się, że się zdematerializują. Może w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 06.08.2002 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 Założyłem grafitowego "Wavina", ale dopiero jakieś 3 miesiące temu, wiec jedyne co mogę powiedzieć, to że łatwo się zakłada i strzela przy zmianach temperatury - jak każdy plastik. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts