cristoteles 17.10.2018 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2018 ^^ kolego pierdolisz wracaj lepiej do łatania i kładzenia dachówki, dach bym sobie lepiej sam od ciebie zrobił gdyby tylko miał czas, ale niestety sam sobie domu nie wybuduje i parataczom niesttey zarobic musze dac....o mojej praktyce to masz marne pojecie, a za moje tez uczyłes tak wiec nie wyjezdzaj z takim tekstami dekarzu Wstyd panie, wstyd. Skoro tak słabo zarabiasz w biurze, to idź na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 18.10.2018 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 ^^kolejny znawca, za projekt to by chetnie placili po 500 PLN, a dekarzowi 500 PLN ale za dniówke, w dupach się niektórym poprzewracało .....w tym kraju jak za komuny największy szacunek ma robotnik, inteligencji nikt nie szanuje z robotnikami na czele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil30cm 18.10.2018 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Jaka inteligencja? Za ciebie to program wylicza. Inteligenty jest ten kto jest to wstanie wykonać i postawić. Papierem to możesz się jedynie podetrzeć. U Niemca jest inna mentalność kierownik zapierdziela od wykopu aż do wykończenia jako pracownik w ten sposób wie co i jak się robi i błędów nie popełnia jak "NASZA INTELIGENCJA" . Miewałem takie projekty gdzie pisało "Ze względu na skomplikowaną więźbę dachową należy wykonać projekt konstrukcji dachu" Przyjechał projektant i nie wiedział jak zaprojektować. Powiedziałem prosto my to wykonamy a ty przenieś to na rysunek i się pod tym podpisz aby był porządek w dokumentacji i co ? I tak zrobił. Po prostu brak mu wyobraźni i wiedzy a facet ponad 20 lat w zawodzie siedzi. za 500 dniówki to z domu nie wychodzę. Zobacz sobie ile kosztuje sam ciesielski sprzęt MAFLAa potem dyskutuj ile za co mam brać. Żeby konkretnie podejść do roboty trzeba mieć minimum te 150tyś na sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 18.10.2018 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 (edytowane) ^^ wiesniaku jeden zobacz sobie ile kosztuja programy to te twoje popierdolki to sie schowac moga bez odbioru buraku ...... na moje projekty buraku stac by cie nie bylo, do piet mi nie dorastasz w znajomosci konstrukcji Edytowane 18 Października 2018 przez jacentyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 20.10.2018 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2018 ^^ wiesniaku jeden zobacz sobie ile kosztuja programy to te twoje popierdolki to sie schowac moga bez odbioru buraku ...... na moje projekty buraku stac by cie nie bylo, do piet mi nie dorastasz w znajomosci konstrukcji Do tych programów dokup sobie jeszcze uczący kultury. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 20.10.2018 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Do tych programów dokup sobie jeszcze uczący kultury. Jan Taki program to zdecydowanie obu panom (temu od projektu i temu od wykonania) potrzebny. Albo zamiana ról na jakiś czas - szybko poznają blaski i cienie drugiej strony i rozejdą się w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 20.10.2018 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2018 ^^ kolejny znawca, za projekt to by chetnie placili po 500 PLN, a dekarzowi 500 PLN ale za dniówke, w dupach się niektórym poprzewracało .....w tym kraju jak za komuny największy szacunek ma robotnik, inteligencji nikt nie szanuje z robotnikami na czele... OBIEKTYWNIE BIORĄC TO NASZE ELITY -inteligencja za ostatnie 200 lat to zwyczajnie dała duupy. Co gorsza daje dalej bo brak inteligencji a jest biurwializm i chciejstwo. Aby wyszło na moje że państwo społeczeństwo traci........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bcgarage 21.10.2018 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Podsumowując tego "Ludzkiego Pana" co się uczył dużo i na dekarzy/budowlańców narzeka. Magistrów teraz jak ps..ów, a robić nie ma komu. Naoglądali się jeden z drugim ludzi w garniturach w "Modzie na sukces" i gwiazdorzą po przeczytaniu książki... Teoria i praktyka rzadko kiedy w parze idą. Ps. A uczącym się np lekarzom za pieniądze podatników powinni dowalić "pańszczyznę", którą powinni tak jak po szkole oficerskiej, odrobić dla kraju, który ich wykształcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 21.10.2018 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Podsumowując tego "Ludzkiego Pana" co się uczył dużo i na dekarzy/budowlańców narzeka. Magistrów teraz jak ps..ów, a robić nie ma komu. Naoglądali się jeden z drugim ludzi w garniturach w "Modzie na sukces" i gwiazdorzą po przeczytaniu książki... Teoria i praktyka rzadko kiedy w parze idą. Ps. A uczącym się np lekarzom za pieniądze podatników powinni dowalić "pańszczyznę", którą powinni tak jak po szkole oficerskiej, odrobić dla kraju, który ich wykształcił Czemu tylko lekarzom? Jak już, to wszystkim - lekarzom, dekarzom, architektom, nauczycielom, instalatorom itd. W końcu większość kształci się za pieniądze podatników (całkowicie lub przynajmniej częściowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bcgarage 21.10.2018 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Napisałem "np lekarzy". Ot taką mamy inteligencję, która chce mieć wszystko na "już", co wiąże się z cenami. Ale.. koniec ot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts