hudy8 14.10.2018 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2018 Witam. Ocieplam poddasze i mam mały problem tzn w jednym pomieszczeniu mam dość nisko zakończone krokwie. Dwie obciąłem bo kończyły się w powietrzu i niczego nie podpierały. Zastanawiam się jednak nad tą jedną za zdjęcia. Czy ona coś podpiera, czy można ją skrócić o kilka cm lub przynajmniej podciąć pod kątem. Niestety krokiew jest tak długa że jej zakończenie wychodzi mi na równo z sufitem. Kierownik budowy wyjechał na wakacje i będzie za ponad tydzień a robota stoi. Może wy coś poradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zwibel 15.10.2018 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Ze zdjęcia wygląda jakby koszową przykręcili do desek żeby mieli jak zamocować jętki. Ale może to tylko zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil30cm 15.10.2018 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Amatorstwo w tym miejscu powinien być normalny kosz a nie farmerski. Tym bardziej że jest tam podciąg (płatew) i było go na czym podeprzeć. Ta krokiew powinna podpierać cały kosz a nie kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts